Slik holder pensjonisten Marit tritt med barnebarna

Marit Heger (66) fra Oslo er pensjonert fra jobben som legesekretær, men det betyr slett ikke at hun har bremset ned på aktivitetsnivået.

– Jeg har tre voksne barn og fem barnebarn som bor i nærheten her. Jeg føler meg veldig heldig som kan være med å følge de opp, forteller den spreke bestemoren.

Og heldige er også barna og barnebarna. – Det er ofte jeg henter de i barnehagen, og i går hadde vi en på overnatting, slik at foreldrene kunne ta seg en tur ut på restaurant.

Begynte å ta vitamintilskudd

Marit Heger (66) fra Oslo er pensjonert fra jobben som legesekretær, men det betyr slett ikke at hun har bremset ned på aktivitetsnivået.

– Jeg har også mine begrensninger. Etter mange år som legesekretær, har jeg fått de typiske ”kontorplagene” med stiv nakke, skuldre og rygg. Det har imidlertid blitt bedre med tiden. Både fordi jeg nå er pensjonist, men jeg føler også det er fordi jeg begynte å ta K2 Vitamin Infinity.

Det at Marit i tillegg er en ivrig turgåer og kajakkpadler, bidrar også til at hun har ork til å holde på med favoritthobbyen sin, søm og strikking.

Uncategorized -

Strikker til barnebarna

– Det sier seg selv at det ikke er behagelig å sitte med søm og strikketøy om nakken og skuldrene krangler, men det går veldig fint når jeg holder meg aktiv og passer på kosten. Dessuten har jeg følt meg mindre stiv og støl etter jeg innførte K2 Vitamin i min daglige rutine, forteller den blide bestemoren, og legger til:

– Nå har jeg en hel bunke med ullbukser og annet ulltøy som barnebarna kan ta i bruk nå som det begynner å bli kaldere ute. Det synes jeg er veldig hyggelig, for jeg vet at disse klærne blir satt veldig pris på.

Tar med seg K2 vitamin på hyttetur

Høsten og vinteren står for tur, men Marit har ikke tenkt til å gå i vinterdvale.

– Jeg elsker å gå tur i skog og mark eller på fjellet. Vi tar gjerne en hyttetur til hytta vår ved Tinnsjøen og går masse tur der. Men jeg glemmer ikke å pakke med meg K2 Vitamin Infinity, den har blitt min faste følgesvenn.

K2 vitamin infinity med vitamin D3 og B1 bidrar til å opprettholde:

  • Normal beinbygning
  • Normal hjertefunksjon
  • Normal muskelfunksjon