FORBEDRET K2 VITAMIN TIL KUN 199 KR

K2 Vitamin Infinity inneholder de tre viktige vitaminene K2, D3 og B1.

Enda viktigere er at vi nå har forbedret produktet og faktisk senket prisen for en periode fremover. Det kan ikke bli bedre!

Vi har tilsatt vitamin B1 som bidrar til normal hjertefunksjon

Tiamin fungerer som hjelpemolekyler for å aktivere visse enzymer i kroppen. Enzymer er proteinstoffer som sikrer at kjemiske reaksjoner går som de skal. Når vi spiser karbohydrater omdanner kroppen det til druesukker, eller glukose, som virker som drivstoff i kroppen. Og når druesukkeret forbrennes, oppstår energien vi trenger for å kunne vokse og fungere som normalt.

Kanskje aller viktigst er det at vitamin B1 bidrar til normal hjertefunksjon. Tiamin bidrar i tillegg til normal energiomsetning, til nervesystemets normale funksjon og til normal psykologisk funksjon.

Med normal hjertefunksjon vil hjertet kunne pumpe blod rundt i kroppen, slik at celler og vev kan motta oksygen og næringsstoffer.

Dette betyr at K2 Vitamin har en rekke bruksområder for kroppen

K2 vitamin infinity inneholder ikke kun vitamin B1, man skal ikke glemme at det viktigste er kombinasjonen mellom alle ingrediensene,  vitamin K2, vitamin D3 og vitamin B1.

Tilsammen har man en smørbrød liste av fordeler, hvilke produkter kan skilte med det samme?

  • Vitamin K2 Bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin K2 Bidrar til normal blodlevring
  • Vitamin B1 Bidrar til å opprettholde normal hjertefunksjon
  • Vitamin D Bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
  • Vitamin D Bidrar til å støtte normal muskelfunksjon
  • Vitamin D Bidrar til å støtte immunsystemets normale funksjon

Hvorfor Vitamin K2

Vitamin K2 ses i sammenheng med kroppens evne til å nyttiggjøre seg av kalsium, skjelettets viktigste bygg sten. Vitaminet hjelper nemlig kroppen med å tilføre kalsium til skjelettet. Mosjon er det aller viktigste du kan gjøre for å vedlikeholde benbygningen din, i tillegg til å spise sunt og variert.

Produktet støtter også immunsystemets normale funksjon. 

Immunsystemet ditt er kroppens forsvarssystem, men trenger likevel litt hjelp fra deg. For at immunsystemet skal fungere som normalt trenger det blant annet jevnlig tilførsel av vitamin D. Vitaminet D bidrar nemlig til å støtte immunforsvarets normale funksjon.

Gjør som så mange andre helsebevisste menn og kvinner i vårt langstrakte land, og suppler en sunn og aktiv livsstil med K2 Vitamin Infinity – det kommer du ikke til å angre på. Bestill i dag!

Les hva våre fornøyde kunder sier om produktet.