Den vanlige måten å produsere vitamin K2 er ved fermentering, (gjæring) av soyabønner eller kikerter. Det er stor variasjon i kvaliteten på de produktene som selges på det norske markedet i dag. Vitamin K2 som er produsert ved fermentering inneholder vanligvis mellom 80 – 90 % rent vitamin K2.

MENAQ7

Det norske biotech selskapet NattoPharma som har sitt hovedkontor på Lysaker i Oslo har utviklet en unik patentert produksjonsprosess hvor vitamin K2 produseres naturidentisk og resultatet er et vitamin K2 som er 98 % rent.

NattoPharma sitt vitamin K2 – MenaQ7 er på grunn av den høye kvaliteten blitt en bestselger i det amerikanske marked.  De har i dag en markedsandel på over 70 % i USA og den foresetter å vokse.

Det er ikke bare i USA at NattoPharma gjør suksess med sitt K2-vitamin-produkt, deres produkt selges i dag i over 40 land i Europa og Asia.

Koster 5 ganger mer en gull

En kapsel med vitamin K2 infinity inneholder 200 µg, (200 mikrogram) MenaQ7 fra NattoPharma.  Dette er den sterkeste mengden vitamin K2 som er tillatt å selge i Norge i dag.  Prisen på MenaQ7 ligger på ca. Kr 2500,- pr gram råvare.  Sammenligner vi dette med prisen på gull så koster 1 gram rent gull, ( 24 karat ) i Norge kr 480,-.  MenaQ7 koster 5 ganger mer en gull, men det hindrer ikke de kundene som er opptatt av kvalitet fra å velge MenaQ7 som sin favoritt vitamin tilskudd.

Supervitaminet

Velger du K2 vitamin infinity er du sikret et produkt som inneholder den unike MenqQ7 K2-vitamin fra biotech selskapet NattoPharma. Gjør som millioner av amerikaner, og gjør dette til din favoritt vitamin tilskudd.

Helsepåstander godkjent av norske myndigheter:

K2 vitamin infinity med MenaQ7:

Vitamin K2 bidrar til å oppretholde normal benbygning, skjelett.

Vitamin d3 bidrar til å støtte normal muskelfunksjon

Vitamin D3 støtter immunsystemets normale funksjon

Vitamin B1 bidrar til normal hjertefunksjon