Hva skjer når jeg har bestilt?

Vi sender K2 vitamin velkomstpakken til din postkasse.  Velkomstpakken inneholder 90 stk. kapsler med K2 vitamin som holder til 3 måneders bruk.  Du får automatisk en ny pakke i posten før du går tom for K2 vitamin.

Retur av vare

Du kan selvsagt returnere produktet kostnadsfritt innen angrefristen. Returporto betales av avsenderen.

Fryse abonnement

Du kan når som helst stoppe eller fryse ditt abonnement, hoppe over en forsendelse eller utsette neste pakke. Ta kontakt på telefon 236 88 555 mellom 08.00 – 16.00 på hverdager eller send oss dine spørsmål på mail [email protected]

Reklamasjon

Hvis du mottar et produkt som er skadet i transporten, vennligst kontakt vårt kundesenter på telefon 236 88 555, mandag til fredag kl. 08 – 16. De sørger for at du får et nytt produkt tilsendt.

Oppsigelse etter første leveranse

Du kan selvsagt returnere produktet kostnadsfritt innen angrefristen. Returporto betales av avsenderen.

Endre abonnement uten å si opp

Har du glemt å ta K2 vitamin hver dag og du ønsker å utsette neste forsendelse, vennligst ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 236 88 555, mandag til fredag kl. 08 – 16.

Hva er K2-vitamin?

Vitamin K er et fettløselig vitamin som har fått navnet sitt fra sin evne til å få blodet til å koagulere. Derfor bokstaven K. Vitaminet ble oppdaget for mer enn 70 år siden av den danske biokjemikeren Henrik Damm. Lenge trodde man at vitamin K fantes bare i en form; vitamin K1. Vitaminet ble senere  delt inn i to ulike naturlige former – K1 (fyllokinon) og K2 (menakinon). Damm fikk senere Nobelprisen for sin forskning.

Hva er forskjellen på K1 og K2?

https://www.matportalen.no

Vitamin K1 produseres av planter og alger. Det finnes i grønne grønnsaker, og da særlig bladgrønnsaker.

Vitamin K2  produseres av ulike bakterier og finnes i fermenterte oster, noen meieriprodukter og gjæret mat. Matretten som inneholder mest K2-vitamin er den japanske matretten natto, mens den største K2-kilden i norsk kosthold er gammelost og rakfisk.

Om selskapet vårt

TG Montgomery AS ble registrert i Brønnøysund Registrene i 2005, og organisasjonsnummeret vårt er 988 462 624. Siden starten har vi sendt ut flere millioner varer til mer enn 200.000 fornøyde kunder. Vi er i dag Norges største leverandør av vitamin K2.

Vi holder til på Lysaker i Oslo.

Tvister og lovvalg

Tvister i anledning betingelsene og tilhørende bestemmelser, samt tvister som ellers angår handel på Komplett.no følger norsk rett og hører inn under de ordinære tvisteløsningsorganer og domstoler, med Sandefjord tingrett som verneting ved eventuell behandling for tingrett. Ved å være Trygg e-Handel sertifisert forplikter foretaket seg til å følge Forbrukerklageutvalgets avgjørelser ved en eventuell tvist.

Dersom du ønsker å klage over en vare eller tjeneste kjøpt hos oss, kan du inngi klage til forbrukerrådet eller via EUs nettplattform for tvisteløsning (ODR-portalen). Forbrukerrådet er et statlig forvaltningsorgan som veileder forbrukere og megler i tvist mellom forbruker og næringsdrivende.

Forbrukerrådet
Fred Olsens gate 1
0152 Oslo

https://www.forbrukerradet.no/

ODR-portalen er en nettbasert klageportal levert av EU-kommisjonen og gir tilgang til tvisteløsningsverktøy. Det er særlig relevant hvis du er forbruker bosatt i et annet EU-land.

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=NO

Fant du ikke det du så etter?

Kundeservice finner du her