Kundeservice

Vi tar imot din bestilling

Vi er her for å hjelpe deg. Om du ønsker å avslutte, fryse, endre ditt abonnement eller har spørsmål kan du kontakte oss via telefon: 236 88 555.  Kundeservice telefon er betjent hverdager mellom 08.00 – 16.00.

Vi tar gjerne imot deres tilbakemeldinger, positive eller negative. Vi ønsker hele tiden å bli bedre for våre kunder, så deres tilbakemeldinger er derfor viktige for oss.

Ordretelefon: 236 88 555 (08.00-16.00)

K-vitamin ble oppdaget for mer enn 70 år siden av dansken Henrik Damm, som senere fikk Nobelpris for sin forskning. Han fant ut at vitaminet var essensielt for at blodet koagulerer, altså levrer eller stivner. Det fikk derfor navnet K-vitamin. Det er likevel først i de senere årene at man har fått øynene opp for Vitamin K2.

Stolt norsk bedrift

TG Montgomery AS ble opprettet 2005 og er stolt av våre norske arbeidsplasser med hovedkontor på Lysaker, og Kundeservice lokalisert i Kristiansand. Siden starten har vi sendt ut flere millioner varer til mer enn 200 000 fornøyde kunder, og i dag er vi Norges største leverandør av vitamin K2.

Om leveransen

Som abonnent hos TG Montgomery AS vil du motta dine varer direkte hjem i postkassen. Hver 3. måned vil du motta en ny forsendelse av produktet du abonnerer på. Abonnementet løper til du selv sier det opp. Du kan når som helst stoppe eller fryse ditt abonnement, hoppe over en forsendelse eller utsette neste pakke. Ta kontakt på telefon 236 88 555 mellom 08.00 – 16.00 på hverdager eller send oss dine spørsmål på mail [email protected]

Endre abonnementet uten å si opp

Får du tilsendt for sjelden, eller har det en tendens til å hope seg opp? Du kan kontakte kundeservice og få utsatt, fremskyndet eller endret intervall på forsendelsene slik det passer deg. Vi tar imot henvendelser per post og telefon.

Retur av vare

Man kan returnere produktet kostnadsfri innen angrefristen. Returporto betales av avsenderen.

Oppsigelse etter først leveranse

Ønsker du ikke å fortsette som abonnent etter å ha mottatt første leveranse må du si fra senest 20 dager etter denne er mottatt.

Reklamasjon

Skulle du hatt mottatt et produkt som er skadet eller feilekspedert, ber vi deg vennligst sende den i retur sammen med fakturaen slik at du får ny forskyning med produktet.

Hva er K2 Vitamin

Hva er forskjellen på K1 og K2?

  • Vitamin K1 K1 produseres av planter og alger. Det finnes i grønne grønnsaker, og da særlig bladgrønnsaker.
  • Vitamin K2 K2 produseres av ulike bakterier og finnes i fermenterte oster, noen meieriprodukter og gjæret mat. Matretten som inneholder mest K2-vitamin er den japanske matretten natto, mens den største K2-kilden i norsk kosthold er gammel ost.

Egenskaper

Hvilke egenskaper har vitamin K1 og vitamin K2? Vitamin K1 bidrar til normal koagulering av blodet. Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning og normal blodlevring.

Les også