Kundeservice

Vi tar imot din bestilling

Vi er her for å hjelpe deg. Om du ønsker å avslutte, fryse, endre ditt abonnement eller har spørsmål kan du kontakte oss via telefon: 236 88 555.  Kundeservice telefon er betjent hverdager mellom 08.00 – 16.00.

Vi tar gjerne imot deres tilbakemeldinger, positive eller negative. Vi ønsker hele tiden å bli bedre for våre kunder, så deres tilbakemeldinger er derfor viktige for oss.

Ordretelefon: 236 88 555 (08.00-16.00)

K-vitamin ble oppdaget for mer enn 70 år siden av dansken Henrik Damm, som senere fikk Nobelpris for sin forskning. Han fant ut at vitaminet var essensielt for at blodet koagulerer, altså levrer eller stivner. Det fikk derfor navnet K-vitamin. Det er likevel først i de senere årene at man har fått øynene opp for den helsemessige betydningen av Vitamin K2.

Stolt norsk bedrift

TG Montgomery AS ble opprettet 2005 og er stolt av våre norske arbeidsplasser med hovedkontor på Lysaker, og Kundeservice lokalisert i Kristiansand. Siden starten har vi sendt ut flere millioner varer til mer enn 200 000 fornøyde kunder, og i dag er vi Norges største leverandør av vitamin K2.

Om leveransen

Som abonnent hos TG Montgomery AS vil du motta dine varer direkte hjem i postkassen. Hver 3. måned vil du motta en ny forsendelse av produktet du abonnerer på. Abonnementet løper til du selv sier det opp. Du kan når som helst stoppe eller fryse ditt abonnement, hoppe over en forsendelse eller utsette neste pakke. Ta kontakt på telefon 236 88 555 mellom 08.00 – 16.00 på hverdager eller send oss dine spørsmål på mail [email protected]

Endre abonnementet uten å si opp

Får du tilsendt for sjelden, eller har det en tendens til å hope seg opp? Du kan kontakte kundeservice og få utsatt, fremskyndet eller endret intervall på forsendelsene slik det passer deg. Vi tar imot henvendelser per post og telefon.

Retur av vare

Man kan returnere produktet kostnadsfri innen angrefristen. Returporto betales av avsenderen.

Oppsigelse etter først leveranse

Ønsker du ikke å fortsette som abonnent etter å ha mottatt første leveranse må du si fra senest 20 dager etter denne er mottatt.

Reklamasjon

Skulle du hatt mottatt et produkt som er skadet eller feilekspedert, ber vi deg vennligst sende den i retur sammen med fakturaen slik at du får ny forskyning med produktet.

Hva er K2 Vitamin

Hva er forskjellen på K1 og K2?

Vitamin K1 (phylloquinone) produseres av planter og alger. Det finnes i grønne grønnsaker, og da særlig bladgrønnsaker.

Vitamin K2 (Menaquinon) produseres av ulike bakterier og finnes i fermenterte oster, noen meieriprodukter og gjæret mat. Matretten som inneholder mest K2-vitamin er den japanske matretten natto, mens den største K2-kilden i norsk kosthold er gammelost.

Egenskaper

Vitamin K1 er viktig for koagulering av blodet, samt at det kan gi bedre benhelse.

Vitamin K2 er også delaktig i koaguleringen av blodet og kan gi god benhelse. K2 aktiverer to viktige proteiner i kroppen:

  • Osteocalcin som gir bedre benhelse ved å øke tilførselen av kalsium til skjelettet
  • MGP (Matrix gla protein) som bidrar til å redusere kalsium i åreveggene

Matvarediagram
til-om-K-vitamin

Innholdsfortegnelse:

Ingredienser:

Virgin linfrøolje

MenaQ7 (vitamin K2), kolekalciferol (vitamin D3)

Kapsler:

Glyserol, gelatin, svart jernoksid, rød jernoksid

1 kapsel inneholder:

Vitamin K2 200 μg

Vitamin D3 40 μg

Vitamin B1 1,1 mg

Oppbevares mørkt og i romtemperatur.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Personer som bruker blodfortynnende medisin bør konsultere lege før bruk av K2-vitamin.

K2-vitamin er et fettløselig vitamin og bør inntas med et fettholdig måltid (minimum 5 gram fett), evt med tran.

Anbefalt dosering:

En kapsel daglig er et godt utgangspunkt.

Vår K2 Vitamin inneholder MenaQ7 – et 100 prosent naturlig vitamin K2 av høy kvalitet. Dette produseres av NattoPharma ASA, som er et norsk børsnotert biotekselskap.

For at kalsium skal bindes til benmassen vår best mulig er kroppen avhengig av et samspill mellom K2-vitamin og D-vitamin. I tillegg til K2 har vi derfor tilsatt vitamin D3 i produktet. Dette er i tråd med helsemyndighetenes anbefaling på inntak av 40 mikrogram daglig.

Blandingsbasen for K2-vitaminet består av linfrø- og solsikkeolje. Selve kapselen inneholder gelatin, samt svart og rød jernoksid, som begge er naturlige fargestoffer.

Les også