Karl Ludvig Teigseie (78) fra Oslo har levd et svært innholdsrikt liv, men har også hatt noe flaks i følge han selv. Nå i pensjonistalder, setter han ikke sin lit til kun flaks lengre.

Nei, for som tidligere bokser, friluftsentusiast og med en fysisk krevende jobb, begynte etter hvert kroppen å gi beskjed om diverse ”rusk i maskineriet”.

Kundecase -

– Da jeg begynte å komme litt opp i årene, mistet jeg plutselig ”piffen”. Kroppen ble stiv og støl, og ting som tidligere gikk som en lek, ble et ork.

– Det var slik jeg kom over K2 Vitamin Infinity. Selv føler jeg at det ble redningen. Jeg er en aktiv pensjonist!

– Jeg har hatt jobb i postverket i mange, mange år, og da jeg gikk av med pensjon i 2000, var det med tittelen overpostpakkmester i særklasse, forteller han stolt.

– Jeg går mye tur i Lillomarka. Det er veldig fint så lenge været er nogenlunde. Nå går jeg nesten hver dag, men det var en periode der jeg hadde utfordringer med knærne.

– Setter min lit til K2

– Jeg bestemte meg for å gjøre litt research, og leste om flere som hadde hatt god nytte av å doble dosen K2 Vitamin Infinity.  For meg var det verdt et forsøk, ettersom jeg hadde litt rust i både knær og skuldre etter mange års fysisk jobbing og harde treninger som bokser.

– Jeg føler selv at det har bedret seg i knærne og skuldrene, og at jeg nå går tur mindre anstrengt.

Kundecase -

K2 vitamin infinity med vitamin D3 og B1

  • K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • D3 bidrar til å støtte normal muskelfunksjon
  • D3 støtter immunsystemets normale funksjon
  • B1 bidrar til normal hjertefunksjon