Anbefaler K2 Vitamin til medlemmene sine

Det spreke ekteparet Jorunn og Tore Foss har de siste 15 årene sørget for et godt og variert treningstilbud for godt voksne mennesker på Skullerud Sport Senter i Oslo. I dag har de over 2300 medlemmer.

Rundt 600 av dem er pensjonister som trener fast på senteret hver uke.

– For oss er det viktigst at folk synes det er gøy å komme hit og holde seg i aktivitet, sier Jorunn, som til daglig er den som tar seg av alt det administrative på treningssenteret.

Tore Foss er to ganger verdensmester i innendørs roing. Han er også europamester flere ganger, har 10 VM-medaljer og er innehaver av tre verdensrekorder som fortsatt står. Det er Tore som tilrettelegger treningsopplegget for de eldre.

For oss er det viktigst at folk synes det er gøy å komme hit og holde seg i aktivitet

– Vi sier at på dagtid er det de godt voksne som “eier” treningssenteret. Alt tilrettelegges for denne gruppen. Vi har i alt 15 gruppetreninger på dagtid for godt voksne på 65 år og oppover, sier Tore.

Vedlikehold av skjelett og muskler

Tore fattet øyeblikkelig interesse for K2 Vitamin etter å kommet over en annonse i VG. Selv føler han seg mer opplagt til å drive med hard trening etter at han begynte med K2 Vitamin.

Kundecase - Timene til Tore er veldig populære, her under rotrening.

Timene til Tore er veldig populære, her under rotrening.

– Jeg føler meg sterkere i skjelettet, er bedre i ryggen og kan sitte lenger på romaskinen enn jeg kunne for bare et år siden, sier han.

Derfor anbefaler han K2 Vitamin på det varmeste til alle medlemmene sine. Mange av dem ser resultater allerede. Plager i skjelett og muskler er ganske vanlig når man kommer opp i årene, så det gjelder å forebygge så godt man kan.

– For meg og for mange av medlemmene våre er kombinasjonen av fysisk aktivitet og K2 Vitamin en vinner.

Jorunn har også begynt å ta K2 Vitamin daglig.

– Mest fordi Tore prater om det hele tiden, sier hun med et smil.

– Men også fordi det er en billig investering for en sunn og sterk kropp.

K2 Vitamin med vitamin D bidrar til å opprettholde normal benbygning og normal blodlevring samt en god muskelfunksjon.

10 år yngre

Tore har totalt 8-10 treningsveiledertimer hver dag. I tillegg har han også gruppetimer i roing, spinning og 3D trening. Han tilbringer hele dagen på gulvet sammen med medlemmene, som aldersmessig varierer fra 15 til 90 år.

Kundecase - Noen av treningstimene er utendørs, forbeholdt været selvfølgelig.

Noen av treningstimene er utendørs, forbeholdt været selvfølgelig.

Jorunn kan bekrefte at det er stor forskjell på han nå og for bare et år siden.

– Jeg er 64 år, men føler meg 10 år yngre. Jeg tråkker mer watt på spinningsykkelen på en time enn ungdommen klarer, sier Tore og ser bort på en av sine ansatte.

Han forklarer videre at han er helt sikker på at det er K2 Vitamin som er ansvarlig for den positive effekten på hans helse.

God stemning

6 grunner til å ta vitamin K2 og D3 i samme kapsel:
  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring
  • Vitamin D bidrar til å opprettholde god benbygning
  • Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
  • Vitamin D bidrar til å støtte god muskelfunksjon
  • Vitamin D støtter immunsystemets normale funksjon

Da vi besøker treningssenteret er stemningen på topp i caféen, hvor 60-70 godt voksne mennesker koser seg med kaffe og vafler. Det er også fysioterapeuter, frisør, hud og fotpleie i lokalene, så her ligger alt til rette for velvære.

– Det sosiale er også viktig. Snart skal vi ta med 50 godt voksne medlemmer til Sicilia i Italia. Noe vi gleder oss veldig til. Der blir det lett morgengymnastikk, men mest sosialt samvær. Vi drar også på turer med den yngre garde, som for eksempel sykkelturer, yogaturer, mat- og vinturer, sier Jorunn.

– Vi gjør mye for medlemmene våre, gir dem veiledning om sunt kosthold og anbefaler dem kosttilskudd med dokumentasjon, som den eldre garde har behov for. Det er trygt å komme hit. De kjenner oss og alle våre ansatte, som også har vært med oss lenge, sier Tore.