Trening i gamle ærverdige lokaler

I de nyrenoverte lokalene til gamle ærverdige Bislet Bad driver ekteparet Tore og Jorunn Foss treningssenteret Bislet Bad og Trening med stor entusiasme.

De har i dag 200 medlemmer som nyter både svømmebassenget og treningslokalene i den gamle bygningen som ligger rett ved siden av Bislett stadion i Oslo. Bygget ble tegnet av arkitektene Harald Aars og Lorentz Harboe Ree, og sto ferdig i 1920.

– Målet vårt er 500 medlemmer, men da holder det, sier Tore Foss.

Målet vårt er 500 medlemmer, men da holder det

På Skullerud Sport Senter, som ekteparet også driver, har de 2300 medlemmer som boltrer seg på 3600 kvadratmeter med topp moderne treningsapparater og utstyr.

Sverger til K2 Vitamin Infinity

– Jeg har tatt K2 Vitamin Infinity i litt over et halvt år og merker stor bedring på skjelett og muskler. Jeg kan sitte mye lenger på romaskinen eller spinningsykkelen nå enn før, sier Tore.

Jorunn har også begynt med K2 Vitamin Infinity. Hun mener det er en billig og god investering i egen helse.

Jeg har tatt K2 i litt over et halvt år og merker stor bedring på skjelett og muskler

– Ettersom det er et vitamin, er det også trygt å bruke. Og når jeg i tillegg ser så gode resultater, tør jeg ikke annet enn å fortsette, sier Tore med et smil.

Tore og Jorunn Foss forteller at de anbefaler K2 Vitamin Infinity på det sterkeste til alle sine medlemmer på Skullerud Sport Senter og på Bislet Bad.

Populært basseng

Kundecase - Det er en helt egen opplevelse å svømme i et historisk basseng.

Det er en helt egen opplevelse å svømme i et historisk basseng.

På 20-tallet var det hele 360.000 besøkende i året på Bislet Bad. Mange hadde ikke vaskemuligheter i sin egen bopel og brukte derfor Bislet Bad sine fasiliteter til å vaske seg. Bassenget var så populært at det var 30 personer som jobbet der, hvorav 17 var ansatt som badevakter.

– Opprinnelig var det ferskvann i bassenget, og vannet ble renset hver natt av fisk som ble sluppet ut i vannet. Neste morgen ble fiskene fanget inn før badegjestene dukket opp, forteller Tore.

Nylig renovert

Bygningen ble fredet av Riksantikvaren i 2011. Etter det har den nåværende eieren Olav Thon renovert bygningen i gammel stil. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. På veggene henger det gamle fotografier i sort/hvitt.

Kundecase - Tore og Jorunn viser oss rundt i treningslokalene.

Tore og Jorunn viser oss rundt i treningslokalene.

– Vi fikk ikke tillatelse til å sette inn treningsutstyr i sterke farger, så her går alt i grått og sort, sier han.

Kyndig treningsveiledning

Ekteparet Foss brenner virkelig for medlemmene sine. I tillegg til å gi kyndig treningsveiledning, gir de også medlemmene sine råd om sunt kosthold. Til og med hva slags kosttilskudd de bør bruke.

– Jeg anbefaler K2 Vitamin Infinity til alle medlemmene våre fordi jeg er overbevist om at nettopp K2-vitamin er grunnen til at min egen helsetilstand er så god, sier Tore.

Jorunn skyter inn at hun merker stor forskjell på mannen sin nå og for bare ett år siden, og at han tåler hard trening mye bedre.

Jeg er overbevist om at nettopp K2 er grunnen til at min egen helsetilstand er så god

Begge to vet hva som skal til for å oppnå resultater. Tore er to ganger verdensmester og flere ganger europamester i innendørs roing, og han er fortsatt innehaver av tre gjeldende verdensrekorder. I tillegg er han også norgesmester i tempo-sykling på landeveien.

Jorunn gikk helt til topps i en naturell kroppsbyggingkonkurranse i England i 1997, hvor det var så mange som 139 deltakere i hennes klasse.

Eksklusiv kundegruppe

6 grunner til å ta vitamin K2, D3 og B1 i samme kapsel:
  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring
  • Vitamin B1 bidrar til å opprettholde normal hjertefunksjon
  • Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
  • Vitamin D bidrar til å støtte god muskelfunksjon
  • Vitamin D støtter immunsystemets normale funksjon

Tore forteller at de har en litt mer eksklusiv kundegruppe på Bislet Bad og Trening enn de har på Skullerud Sport Senter.

– Her på Bislett kan medlemmene blant annet leie sin egen private dusj, forklarer han.

Noe som har ført til at en del kjente personer, for eksempel fra TV, velger å trene hos dem i stedet for hos de store treningssenterkjedene, hvor de kanskje ikke får være like mye i fred.

Det er bare å skynde seg til Bislet Bad og Trening hvis du vil bli medlem før de “stenger dørene” når medlemstallet kommer opp i 500. Det at det visstnok også spøker i lokalene gir bare en ekstra gnist i treningshverdagen.