Tore var så fornøyd med K2 vitamin at han tok kontakt med oss

Vi er vant til at kundene vår tar kontakt for å gi oss positive beskjeder om hvor fornøyde de er med produktet, men denne saken var spesiell gøy for oss. Tore er mer enn fornøyd med K2 vitamin Infinity, faktisk ønsker han at flere av medlemmene på hans treningssenter på Skullerud skal bruke produktet.

 Tore Foss sørger for at eldre skal få god helse 

  • men som han sier; “det starte med han selv”

Tore er en godt voksen mann som alltid har holdt seg i god form med fysisk trening.

Han har fortsatt verdensrekorden på 2000 meter innendørs roing, og så sent som i 2019 ble han på nytt verdensmester i denne idretten.

Konkurransen fant sted i Long Beach, California og det var flere hundre deltakere fra hele verden som konkurrerte om gullmedaljene.

Alderen kan man ikke gjøre så mye med, ingen av oss blir jo yngre med årene, og Tore opplevde at kroppen ikke var på samme nivå som i sine yngre dager. Når han trente følte han at hele kroppen jobbet tyngre og at musklene ikke hadde samme styrke som tidligere.

Prøvde produktet selv i lang tid !

Tore fikk et tips fra en god kamerat om at han burde prøve K2 vitamin infinity som inneholder de viktige vitaminene K2 + D3 og B1.

  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning.
  • Vitamin D3 bidrar til å støtte normal muskelfunksjon.
  • Vitamin B1 bidrar til normal hjertefunksjon.

Etter å ha prøvd produktet i en periode var han så fornøyd at han ønsket å tilby vitaminet til sine medlemmer på sportssenteret.

– “Dette produkt er så bra for meg, derfor håper jeg andre skal få samme effekt som jeg har fått

Tore tok kontakt med selskapet som selger K2 vitamin infinity og fikk på plass en avtale som gjorde det enkelt å tilby medlemmene å prøve produktet.

Tore har flere dyktige ansatte som hjelper han på sportssenteret, men de faste treningstimene i uken for de eldre medlemmene tar han seg av selv.

– “Jeg deler mine positive erfaringer så ofte jeg kan”

Tore delte sin positive erfaring med bruk av K2 vitamin med de eldre medlemmene, og I dag er det over 300 av medlemmene som daglig tar tilskudd med K2 vitamin.

Tore avslutter med å fortelle at han føler at kroppen fungerer utmerket, og at han får mange gode tilbakemeldinger fra de medlemmene som har begynt med K2 vitamin infinity.

Kundecase - Tore Foss og kona Jorunn

Tore Foss og kona Jorunn

Tore har også fått med seg at produktet har blitt ytterligere forbedret

Det er helt fantastisk sier han, “det var faktisk mitt forslag at man burde senke prisen for en periode”. Slike at flest mulig kan teste produktet

Vi tok rådet!

  • Nå kan du også prøve produktet i tre måneder for kun kr 99,-
  • Forbedret med Vitamin B1 for normal hjertefunksjon
  • K2, D1 og B1 i en og samme kapsel