Spreke Aud (86) overrasket alle på reklamefilmopptak

Dette er bare en liten historie om Aud Maartmann (86) på Røa i Oslo, som gladelig stilte opp på filmopptak da vi skulle lage en reklamefilm for K2 Vitamin Infinity. Vi håper alle våre K2-kunder blir like spreke som henne.

I reklamefilmen skulle Aud kjøre en spark ned en bratt bakke. Noe hun hadde gledet seg til flere dager i forveien. Den energiske damen ville egentlig ikke ha en “stand in” i det bratteste partiet, men det insisterte filmeselskapet på. Hun er tross alt 86 år gammel og de ville forståelig nok ikke risikere noen uhell. Så det fikk hun rett og slett ikke lov til, uansett hvor mye hun maste.

Elsker fart og spenning

6 grunner til å ta vitamin K2 og D3 i samme kapsel:
  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring
  • Vitamin D bidrar til å opprettholde god benbygning
  • Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
  • Vitamin D bidrar til å støtte god muskelfunksjon
  • Vitamin D støtter immunsystemets normale funksjon

Men Aud strålte som en sol da reklamefilmregissøren ville ha noen scener med skikkelig fart. Da ble hun plassert bak sparken på en tilhenger, som ble dratt etter en bil i fart rundt omkring på en stor parkeringsplass på Tryvann i Holmenkollen.

Selv om en reklamefilm er kort, er arbeidsdagen lang når man er på filmopptak. Og det er mange personer i sving, både fra filmselskapet som produserer filmen, reklamebyrået som har laget innholdet i filmen, og fra kunden som er oppdragsgiveren. I dette tilfellet oss.

Aldri i ro

Alle involverte ble sjarmert i senk av Aud og hennes ungdommelige energi. Det skal egentlig ikke gå an å ha det energinivået i en alder av 86 år. Under en pause på filmopptaket begynte hun å kjede seg litt.

– Nei, nå trenger jeg noen minutter for meg selv, sa hun og tok sparken og forsvant ut på isen på Øvresetertjernet. Tilbake sto alle vi andre. På avstand så hun minst 60 år yngre ut, der hun sparket rundt på tjernet og ga fra seg små frydefulle hvin.

Vi fikk såvidt filmet det med mobilkamera. Se filmen her:

 

Sluttresultatet av reklamefilmen ser du her: