– Ryggen har plaget meg i mange år

Torunn Aamodt (66) fra Groruddalen i Oslo er ikke alene om å slite med sterke ryggplager. Folkesykdommen plager hundretusenvis av nordmenn hver eneste dag.

Ifølge Norsk Kiropraktorforening har halvparten av alle nordmenn vondt i ryggen i løpet av et halvt år. Statistikken er tilnærmet lik i hele Europa. Årsakene til ryggproblemene er mange og varierte, men uansett årsak er det en kjensgjerning at det blir oftere vondt i en svak rygg enn i en sterk en.

Akutte ryggproblemer

Torunn har slitt med ryggen i mange år, men problemene toppet seg virkelig på en ferietur til Spania for en tid tilbake da hun fikk akutt vondt i ryggen. Så vondt at hun måtte oppsøke et lokalt sykehus, hvor hun fikk flere sprøyter for å klare å holde ut.

Jeg merker at jeg gjør flere ting nå enn jeg gjorde for bare et par måneder siden

– Jeg hadde så vondt at jeg ikke visste hvordan jeg skulle klare å komme meg hjem igjen, sier Torunn.

Etter ferieturen gikk hun i lang tid jevnlig til kiropraktor. Helt frem til desember i fjor. Noen måneder før det igjen leste hun om K2 Vitamin Infinity på nettet og virkningen det har på muskler og benbygning. Hun bestemte seg for å prøve.

Kundecase - Med mye bedre rygg kan Torunn kaste krykkene.

Med mye bedre rygg kan Torunn kaste krykkene.

– Jeg har ennå ikke vært hos kiropraktoren i år, og jeg merker at jeg gjør flere ting nå enn jeg gjorde for bare et par måneder siden. K2 Vitamin Infinity har gjort underverker med ryggen min, sier hun.

K2-vitamin bidrar nemlig til å opprettholde normal beinbygning og vitamin D bidrar til normal muskelfunksjon. Produktet inneholder i tillegg vitamin B1, som bidrar til normal hjertefunksjon.

Alle som har eller har hatt vondt i ryggen vet hvor vanskelig det kan være å gjøre helt dagligdagse ting – som for eksempel å dusje eller knyte skolissene.

En aktiv dame

I snart 20 år har Torunn vært aktivt med i en teatergruppe. Både som skuespiller og som sufflør. Hun har også reist med teatergruppen og satt opp forestillinger i utlandet.

Torunn er også glad i å tilbringe mye tid sammen med gode venner, og da gjerne rundt middagsbordet.

6 grunner til å ta vitamin K2, D3 og B1 i samme kapsel:
  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring
  • Vitamin B1 bidrar til å opprettholde normal hjertefunksjon
  • Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
  • Vitamin D bidrar til å støtte god muskelfunksjon
  • Vitamin D støtter immunsystemets normale funksjon

– Jeg er av den gammeldagse skolen, så jeg lager alltid mat helt fra bunnen av. Her er det ingen ferdigprodukter, sier hun med et smil.

Flere hobbyer

Hun liker også å strikke, både til seg selv og til andre. Ettersom ryggen nå er bedre enn på lenge, kan hun endelig også bruke tid på en annen hobby hun har. Torunn pusser ned og maler om gamle tremøbler.

– Det er godt å kjenne at ryggen fungerer bedre enn på lenge, sier Torunn.

Nå om dagen er hun travelt opptatt med å forberede 90-årsdagen til sin mor. Det blir mange telefoner, men det er en feiring hun gleder seg til.