Reiser, trening og kultur er viktige deler av livet for Anne-Mari

Anne-Mari Valenti er hobbygartneren som alltid har egne ferske grønnsaker på middagsbordet.

– Min mann og jeg er veldig interesserte i sunt kosthold. For meg har det gjennom flere år også vært et naturlig valg å supplere med K2 Vitamin Infinity, sier hun.

Anne-Mari vokste opp på Sørøya utenfor Hammerfest. Som en av tolv søsken begynte hun tidlig å arbeide for å tjene egne penger.

– Jeg dro rundt på de lokale bondegårdene og tok på meg ulike oppgaver. Det var en herlig tid, forteller hun.

Amore – den store kjærligheten

Hun hadde familie i Stockholm og dro derfor dit som 19-åring for å jobbe hos Atlas Copco. Og der møtte hun den store kjærligheten. Hun ble hodestups forelsket i en italiener som hadde fått jobb i Sverige.

Det er viktig å føle seg pigg

– Jeg kom inn på verkstedet og så et hode som stakk opp bak maskinene. Det var Rolando og jeg tenkte bare; «Han skal jeg gifte meg med!»

Slik ble det. 50 år senere er de fremdeles gift og bosatt i Gustavsberg – en forstad til Stockholm.

Holder hjulene i gang til tross for motgang

6 grunner til å ta vitamin K2, D3 og B1 i samme kapsel:
  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring
  • Vitamin B1 bidrar til å opprettholde normal hjertefunksjon
  • Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
  • Vitamin D bidrar til å støtte god muskelfunksjon
  • Vitamin D støtter immunsystemets normale funksjon

Anne-Mari, som i dag er 71 år, er vant til et aktivt og innholdsrikt liv. I de neste 30 årene etter at hun kom til Stockholm jobbet hun hos Ving, og reiste naturlig nok mye til andre land. Hun har alltid likt sport og mosjon og har flere ganger løpt ulike løp i Sverige.

– Jeg elsker å trene. Men dessverre har jeg hatt litt uflaks. Jeg har ikke alltid hatt de beste forutsetningene for å kunne trene.

Stavgang har derimot fungert bra de senere årene. Dette, i kombinasjon med et variert kosthold, gjør at hun på det varmeste anbefaler K2 som et supplement.

Full fart året rundt for Anne-Mari

K2 Vitamin Infinity inneholder vitaminene K2 og D som begge bidrar til å opprettholde normal benbygning, og som kan spille en viktig rolle i fornyelsen av benmassen. Kosttilskuddet inneholder også vitamin B1 som bidrar til normal hjertefunksjon.

– Jeg leste om K2 Vitamin Infinity i en norsk avis for mange år siden og ønsket å prøve. Det er jeg glad for! Min livsstil gjør nå at jeg kan fortsette å gå mine daglige turer med staver og være ute i hagen og jobbe.

I tillegg er hun og mannen glad i å reise til varmere strøk noen måneder i året, og da er det viktig å føle seg pigg.

Dyrker grønnsaker som blir middag

Sist vår var hun dessverre uheldig og falt ned en trapp.

– Jeg fikk et brudd i bekkenet. Legene var svært forbauset over at jeg ikke brakk lårhalsen, noe som kunne vært mer dramatisk, sier Anne-Mari, som tror dette skyldes inntak av vitamin K2.

Hun har definitivt ikke tenkt til å slutte med kosttilskuddet

– Nå trener jeg for fullt med krykker og rullator og jeg er overbevist om at jeg kommer til å bli helt bra igjen.

Anne-Mari er klar over at K2 Vitamin Infinity hjelper til med å opprettholde et normalt skjelett, og har definitivt ikke tenkt til å slutte med kosttilskuddet.

– Vi lager all mat fra bunnen av. Ofte bruker vi squash, belgfrukter, kål, salat, løk og annet godt fra vår egen kjøkkenhage. Bake gjør jeg også, og da helst surdeigsbrød.

På vei tilbake til Sørøya

Den livsglade Anne-Mari og hennes Rolando har to sønner som begge er bosatt i Norge, og til sammen har hun fem barnebarn.

– Jeg skulle ønske de bodde nærmere så vi kunne treffes oftere. Vi bytter på å dra på besøk til hverandre, de kommer hit og vi drar til Norge. Men nå ser jeg frem til neste reise som går hjem til Sørøya, og i bagasjen blir nok krykkene med, fniser hun.

Gjør som Anne-Mari, lev hver dag, le hver dag og bruk hver dag aktivt!