Pensjonisttilværelsen ble ikke som forventet

Etter at Ole Andreas Gjefle (69) ble pensjonist, tok golf over som den store interessen. Til tross for mer tid til hobbyen, ble ikke pensjonisttilværelsen helt slik som Oslomannen så for seg.

Det var fingrene mine som gjorde utslaget, og det har utviklet seg med alderen. På et punkt var det slik at jeg ikke kunne spille golf. Jeg måtte faktisk gå over til større håndtak på golfkøllene for å spille golf, forteller han.

For cirka et år siden, fikk Ole Andreas anbefalt K2 Vitamin fra en familievenn.

Kundecase -

Vendepunkt

– Det ble på en måte et vendepunkt. Etter et par måneder merket jeg forbedring. Kroppen føltes smidigere, og jeg følte meg klar for dagen med det samme jeg stod opp. Tidligere brukte jeg ofte lang tid på å gå kroppen i gang.

– Spesielt la jeg merke til at hendene mine fungerte bedre, og ting som tidligere var et problem, går nå som en lek.

Nå kan Gjefle, som driver med eiendomsutvikling på deltid, spille golf uten å tenke på fingrene.

K2 vitamin med vitamin D3 bidrar til å opprettholde normal benbygning og støtter normal muskelfunksjon.

– Det er jo flott at man kan nyte tiden som pensjonist litt også, og at man faktisk kan bedrive de aktivitetene man ønsker, legger han til. Det er dog ikke bare golf og eiendom som opptar 69-åringen. Han har nemlig både barn og barnebarn.

– Jeg har to flotte barnebarn som det selvsagt er moro å tilbringe tid sammen med. Nå som jeg tar K2 Vitamin hver dag synes jeg det er mye lettere å henge med i svingene.

Uslåelig kombinasjon

K2 Vitamin inneholder både vitamin K2 og vitamin D3, en uslåelig kombinasjon.