– Selv ikke med flere varmposer på bena fikk Klara Kristin sove

Det har blitt minimalt med skogsturer for Klara Kristin Yttervoll de siste årene. Så langt tilbake som hun kan huske har hun slitt med diverse plager.

Selv om Klara Kristin bor landlig til ved mye skog i Steinkjer i Nord-Trøndelag, er det først nå hun kan gå turer i skogen igjen. Radiusen på turene utvides stadig, og sykkelen som hun trodde hun hadde parkert for godt er nå i daglig bruk.

Ubehag i bena

Klara Kristin fikk ikke varmen i bena om nettene, selv ikke med flere varmeposer. Hun måtte opp flere ganger hver natt for å gå av seg problemene. Slik blir det dårlig søvn av.

Kundecase - Klara Kristin er glad for at hun endelig kan sykle igjen. Nylig gikk hun til anskaffelse av en ny el-sykkel.

Klara Kristin er glad for at hun endelig kan sykle igjen. Nylig gikk hun til anskaffelse av en ny el-sykkel.

I dag er hun glad for at hun klikket på en annonse for K2 Vitamin på Facebook for litt over et år siden og bestemte seg for å prøve.

– Jeg merker en klar forbedring. Bena er mindre urolige, og nettene blir bare bedre og bedre, sier Klara Kristin.

Det er musklene som har gitt henne ubehag i bena. Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning. Produktet inneholder i tillegg vitamin D3 som bidrar til å støtte god muskelfunksjon.

Folk snakker om at de blir eldre og eldre. Jeg tenker heller at jeg blir bedre og bedre

– Nå sykler jeg hver dag, og bruker bare bilen hvis det er noe tungt jeg skal bære eller hvis det er dårlig vær, sier hun.

6 grunner til å ta vitamin K2 og D3 i samme kapsel:
  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring
  • Vitamin D bidrar til å opprettholde god benbygning
  • Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
  • Vitamin D bidrar til å støtte god muskelfunksjon
  • Vitamin D støtter immunsystemets normale funksjon

Hun forteller videre at det er deilig å kunne gå turer i skogen igjen, noe hun ikke har kunnet gjøre siden hun var barn.

– Jeg kjenner igjen barndommens lukter, lyder, den gode lufta, og varmen i skogen en sommerdag, sier hun entusiastisk.

Anbefaler K2 Vitamin til venner

Klara Kristin har anbefalt og gitt K2 Vitamin til flere venner som i ettertid har fortalt henne at de ser gode resultater. For Klara Kristin selv, har K2 Vitamin snudd livet hennes rett vei.

– Hvis K2 Vitamin kan hjelpe andre like bra som det har hjulpet meg, blir jeg lykkelig. Folk snakker om at de blir eldre og eldre. Jeg tenker heller at jeg blir bedre og bedre, sier hun med et smil.