– Mye taler for at K2 Vitamin Infinity er bra

Sigbjørn Sæbøe (76) nyter pensjonisttilværelsen akkurat slik han burde – i full fart, men uten stress. Kroppen tar han vare på med blant annet K2 Vitamin Infinity.

Som pensjonist gå han mye tur hjemme i Drammen der han og kona bor, ikke så langt fra sentrum. Han innrømmer at det ikke alltid blir i et veldig raskt tempo, men ser viktigheten av å komme seg ut i frisk luft.

– K2 Vitamin Infinity er noe alle burde ta

Sigbjørn leser mye, også på nett, og det var her han kom over en annonse om K2 Vitamin Infinity. Selv om han ikke har hatt noen store plager som har hindret ham i hverdagen, ble han likevel så interessert i produktet at han bestemte seg for å prøve det.

– Spesielt interessant er sammenhengen mellom K2 og normal benbygning, hvordan det kan påvirke blodårene og viktigheten av vitamin D og B1, forteller 76-åringen, som har lest seg grundig opp på kosttilskuddet.

Ingen grunn til å slutte

Sigbjørn har hatt noen tendenser til stivhet og ømhet i leddene, men forteller at han ikke er like plaget av det lenger.

I tillegg til K2 Vitamin Infinity, som han har tatt hver dag i tre år, tar han også tilskudd av omega 3.

Kundecase - IVRIG LESER: Sigbjørn leser mye, også på nett.

IVRIG LESER: Sigbjørn leser mye, også på nett.

– Jeg føler det hjelper, og har ikke noe å klage på akkurat nå.

Den blide og spreke 76-åringen er overbevist om at kosttilskuddet vil bidra til at han kan holde på formen i årene som kommer.

– Det er helt klart at jeg skal fortsette med K2. Jeg føler at det er en riktig ting å gjøre, og har ingen grunn til å slutte, sier han og fortsetter:

– Jeg har dessuten fortalt andre at jeg tar disse kapslene med god virkning.

Følger med på utviklingen

6 grunner til å ta vitamin K2, D3 og B1 i samme kapsel:
  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring
  • Vitamin B1 bidrar til å opprettholde normal hjertefunksjon
  • Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
  • Vitamin D bidrar til å støtte god muskelfunksjon
  • Vitamin D støtter immunsystemets normale funksjon

K2 Vitamin Infinity inneholder en gunstig sammensetning av vitamin K2, D3 og B1 som kan bidra til en rekke fordeler for helsen.

I tillegg til det ovennevnte støtter vitaminene blant annet en god muskelfunksjon og bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet og normal hjertefunksjon.

– Det er veldig viktige ting det er snakk om her, og det er mye som taler for at dette er bra. K2 Vitamin Infinity er noe alle burde ta, sier Sigbjørn med et smil.

Selv tar han én kapsel hver dag.

– Etter at dosen i hver kapsel økte, kan jeg være sikker på at det dekker dagsbehovet. Jeg synes det er positivt at det blir forsket på og at produktet blir gjort bedre uten at prisen øker for mye, sier han.

Holder seg aktiv uten å stresse

Sigbjørn bruker ellers mye av tiden på sine fire barnebarn, som er i alderen 8-19. Alle bor like i nærheten, med unntak av den eldste som studerer i Oslo. De sørger for at bestefar holder seg i full fart.

– Det er kjøring hit og dit, og en tur på kino av og til. Det går unna, ja. Jeg kjeder meg ikke, men stresser heller ikke, smiler han.

Sigbjørn nyter med andre ord pensjonisttilværelsen akkurat slik han burde.