June har fått sin aktive venninne tilbake

Etter to år med K2 Vitamin ser det ikke ut til at den nyvunne energien til Inger Anita Eriksen (56) har noen ende. Dette kunne venninnen June Bårdsen (47) bekrefte da vi traff de to på jentetur i hovedstaden.

Inger Anita og June har reist helt fra Fauske i Nordland for å tilbringe en helg sammen i Oslo. Her skal de kose seg med show, nyte god mat og drikke, shoppe og se det storbyen har å by på.

Du drar kanskje kjensel på Inger Anita – hun har nemlig tidligere delt historien om sin erfaring med K2 Vitamin. Hun har nå brukt K2 Vitamin i et par år og takker kosttilskuddet for at overskuddet fremdeles er på topp. June har sett en tydelig forandring hos venninnen og er glad for at hun har fått energien tilbake.

Livskvaliteten min er rett og slett bedre

– Inger Anita er helt klart mer aktiv. Vi går flere turer sammen og hun er i bedre humør. Også forteller hun om K2 Vitamin til de fleste som kommer i nærheten, sier hun spøkefullt.

June innrømmer at hun har blitt påvirket av Inger Anitas positive erfaring med kosttilskuddet og selv skal prøve K2 Vitamin. Hun er spent på å se om det kan ha en positiv effekt på diverse plager.

Klar for ulike aktiviteter

Tidligere har Inger Anita fortalt om den gode energien som blant annet har ført til at hun har forsøkt paragliding.

Kundecase - June og Inger Anita storkoste seg på besøk i Oslo.

June og Inger Anita storkoste seg på besøk i Oslo.

– Jeg gjør det gjerne igjen om jeg får sjansen, men nå har jeg jo opplevd det å kaste meg utfor et fjell. Neste adrenalinkick blir RIB-tur i Saltstraumen. Det skulle jeg egentlig gjort for mange år siden, men da turte jeg ikke. Nå har jeg blitt tøffere, smiler hun.

Venninnen nikker bekreftende.

– Det er jeg enig i. Du har utfordret deg selv og presset grensene. Kroppen tillater å være med på mer enn det du hadde kapasitet til før, legger June til.

Det er ikke bare ekstremsport Inger Anita har begitt seg ut på i det siste, men hun er også generelt mer aktiv i hverdagen. Det å stå på en stige og male, og plante blomster i hagen er blant det som går lettere. Livskvaliteten min er rett og slett bedre.

– Jeg er blitt mer livsnyter, sier hun.

Unikt vennskap

June er glad for at Inger Anitas sprudlende humør og energi på innsiden nå matcher overskuddet på utsiden.

Jeg har det så bra med K2 Vitamin at jeg ikke vil slutte med det

– Det er veldig godt å se at hun klarer det hun bestemmer seg for.

De gode venninnene ses så ofte som mulig og gjør det aller meste sammen. Blant annet deler de interessen for håndarbeid, og da særlig strikking.

– Vi strikker alt mulig rart – kofter, jakker, sokker og så videre. Du er jo også så kreativ når det gjelder gjenbruk, sier June til venninnen.

De ser på hverandre og ler. Det er tydelig at venninnene har et spesielt bånd – det er nesten så de kan snakke sammen uten å si et ord, de kommuniserer kun med blikket. Noe som kanskje kommer av seg selv når man har kjent noen godt i 20 år og har mange gode samtaler om alt mellom himmel og jord.

– Jeg setter veldig pris på å ha en venninne som June, sier Inger Anita.

Fornøyd med livet

6 grunner til å ta vitamin K2 og D3 i samme kapsel:
  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring
  • Vitamin D bidrar til å opprettholde god benbygning
  • Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
  • Vitamin D bidrar til å støtte god muskelfunksjon
  • Vitamin D støtter immunsystemets normale funksjon

56-åringen venter sitt femte barnebarn, og med to bonusbarnebarn i tillegg er det mye å holde tritt med.

– Jeg er nødt til å ha energi til barnebarna – og det har jeg. Det jeg først og fremst merker med K2 Vitamin er at ubehaget går fortere over.

K2 vitamin bidrar til å opprettholde normal benbygning, og vitamin D bidrar til god muskelfunksjon.

Inger Anita har derfor ingen planer om å endre på den gode vanen med sin daglige dose av det viktige vitaminet.

– Jeg har det så bra med K2 Vitamin at jeg ikke vil slutte med det.

Venninnene har tidligere vært på tur i Sverige, er ofte på kafebesøk og er sammen i festlige lag. Akkurat nå ser de to frem til å skape flere gode minner sammen i Oslo.

– Jeg gleder meg også veldig til å bli bestemor igjen. Livet er bra – og det er det som er poenget, avslutter Inger Anita med et glimt i øyet.