– Jeg tror på K2 Vitamin

Liv Karin Linnerud (68) ble først kjent med K2 Vitamin Infinity for fire år siden og har tenkt til å fortsette med kosttilskuddet i lang tid fremover. Det er kanskje ikke så rart, ettersom den sprudlende damen nyter pensjonisttilværelsen som aldri før.

Liv Karin har tidligere fortalt oss sin historie, om den gangen kroppen var så stiv at hun nesten ikke kom seg opp av sengen.

– Musklene ville ikke følge med meg, noe som var veldig tungt. Når alt er et ork, går det utover humøret. Jeg har alltid vært litt hyper, og da kroppen ikke ville mer ble det helt feil, forteller hun.

Det er helt sprøtt. Nå holder jeg på hele tiden uten særlige plager

Liv Karin trives best med mange jern i ilden, og takker til dels K2 Vitamin Infinity for at hun kan drive med akkurat det hun vil. Vitamin K2 bidrar blant annet til å opprettholde normal benbygning. Vitamin B1 og D, som også finnes i produktet, bidrar til normal hjertefunksjon og støtte god muskelfunksjon

– Det er helt sprøtt. Nå holder jeg på hele tiden uten særlige plager.

Er ikke avhengig av andre

Og det er ganske mye som opptar hverdagen til Liv Karin. Hagen har en størrelse på nesten to mål, så her bruker hun naturligvis mye tid.

Kundecase - Liv Karin trives godt ute i den store hagen sin.

Liv Karin trives godt ute i den store hagen sin.

– Skal jeg først ha hage, må det se ordentlig ut. Før krabbet jeg nesten inn døren etter alt arbeidet, men nå synes jeg det er deilig å bruke kroppen og liker å grave i jorden, fastslår hun.

Liv Karin har tidligere jobbet med både interiør og mote, men interessen har ikke dabbet selv om hun ikke lenger arbeider fulltid. Hun tar fortsatt på seg oppdrag for venners venner der hun kommer med forslag til både interiør og løsninger. Nylig pusset hun også opp inne i sitt eget hus – og den drivkraftige kvinnen gjør det aller meste selv.

– Jeg liker ikke å spørre om hjelp, og er blitt vant til å ordne ting på egen hånd. Jeg er ganske handy, ler hun hjertelig.

Frihet til å gjøre som hun vil

Humøret er på topp og det er vanskelig å ikke bli smittet av den herlige latteren. Den sprudlende 68-åringen er et ja-menneske uten like, men forteller at hun har blitt flinkere til å følge sine egne ønsker.

Du kan ikke regne med at det virker med én gang

– Jeg skal alltid hjelpe alle hele tiden og sier aldri nei. Men nå gjør jeg stadig mer som jeg vil, sier hun.

Det er trygt å si at Liv Karin virkelig nyter tilværelsen og nå som både barn og barnebarn er blitt store, synes hun det er deilig å være pensjonist. Hun bruker også deler av fritiden til å reise til Spania, Gran Canaria eller på fjellet for å gå topptur.

– Jeg har mer frihet til å gjøre hva jeg vil, og det er helt herlig, sier hun.

Må gi K2 Vitamin Infinity tid

Liv Karin er født og oppvokst i Asker, men har bodd i Skiptvet i over 30 år. Når hun besøker foreldrene i hjemtraktene, treffer hun både kjente og ukjente som kan fortelle at de også har prøvd K2 Vitamin Infinity. 68-åringen har tro på kosttilskuddet og er glad for at flere knytter kjennskap til det som har hjulpet henne.

6 grunner til å ta vitamin K2, D3 og B1 i samme kapsel:
  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring
  • Vitamin B1 bidrar til å opprettholde normal hjertefunksjon
  • Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
  • Vitamin D bidrar til å støtte god muskelfunksjon
  • Vitamin D støtter immunsystemets normale funksjon

Hun har også vært borti flere skeptikere som forsøker K2 i et par uker, men som gir seg fordi de ikke kjenner noe til den positive effekten. Da er Liv Karin rask med å sette dem på plass.

– Det er viktig å gi det tid, og jeg forteller dem at de bare må fortsette. Mange klager på alt mulig i starten, men du kan ikke regne med at det virker med én gang.

Flere forskningsstudier som er utført på vitamin K2, har pågått over to-tre år og da med gode resultater. Selv brukte Liv Karin produktet i tre måneder før hun merket noe som helst, men når effekten først kom, ble den også værende. Derfor har hun heller ingen planer om å slutte med kosttilskuddet, og mener den positive effekten er verdt å vente på.

– Da bedringen kom tenkte jeg «er det mulig». Det var heller ingen andre produkter jeg hadde tatt i samme periode, så for meg måtte det være K2. Jeg tror på K2 Vitamin Infinity og sier det til alle mine venner, avslutter hun.