– Jeg har funnet min helseforsikring

Marit Tislevoll Andersen (54) trives egentlig bedre i vann enn på land. Derfor svømmer hun to til tre ganger i uka, året rundt. Vi traff henne på Østfoldbadet i Askim, et av flere badeanlegg hun oppsøker de månedene det er for kaldt å bade i sjøen.

6 grunner til å ta vitamin K2 og D3 i samme kapsel:
  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring
  • Vitamin D bidrar til å opprettholde god benbygning
  • Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
  • Vitamin D bidrar til å støtte god muskelfunksjon
  • Vitamin D støtter immunsystemets normale funksjon

I store deler av sitt voksne liv har Marit hatt problemer med blodsirkulasjonen, og da særlig i bena. Etter at hun ble anbefalt å prøve K2 Vitamin av en behandler for snart syv år siden, har hun gradvis merket en klar forbedring.

K2 vitamin bidrar nemlig til normal blodlevring og benbygning, og vitamin D bidrar til normal muskelfunksjon og til et normalt opptak av kalsium.

Kan gå så langt hun vil

Flere i Marits familie har slitt med dårlige blodårer, så da Marit fikk beskjed om at det også gjaldt henne, tok hun selv tak i situasjonen.

– Jeg fikk beskjed om at jeg hadde blodsirkulasjon som en 80-åring, så noe måtte jeg jo foreta meg, sier hun med et smil.

Jeg anbefaler K2 Vitamin til alle jeg mener bør prøve det mot plagene sine

 

Den blide damen er opprinnelig fra sommerøya Stord på Vestlandet, men er nå bosatt på et småbruk i Østfold med katt, kalkuner og høner. I tillegg forer hun på rev og grevling.

Kundecase - K2 Vitamin setter straks i gang arbeidet inne i kroppen din.

K2 Vitamin setter straks i gang arbeidet inne i kroppen din.

Hun har alltid vært glad i dyr, og forteller at hun en hel sommer jobbet som budeie på en seter uten innlagt vann og strøm. Da melket hun, sammen med en annen budeie, 100 geiter to ganger daglig for hånd.

Selv er hun overbevist om at det er K2 Vitamin som har hjulpet henne.

– Jeg har funnet min helseforsikring, sier hun.

Og hun er ikke alene. I USA vant nemlig K2 Vitamin en prestisjetung pris i 2015.

Anbefaler K2 Vitamin til andre

– Jeg anbefaler K2 Vitamin til alle jeg mener bør prøve det mot plagene sine, sier Marit.

Hun mener folk generelt burde være mer opptatt av sin egen helse, og hun forundrer seg over at folk ikke velger å bruke penger på det.

– Mange røyker og drikker opp pengene sine, eller kjøper dyre moteklær. For meg er det mer verdt å forebygge sykdom og bevare god helse, sier hun før hun legger på svøm igjen.