– Jeg er snart 80 år gammel, men føler meg mye yngre

Kay Randen har levd et aktivt liv, men på sine eldre dager har plager i bena hindret ham fra å gjøre det han vil. Men så fant han en løsning. I dag er ubehaget borte, og han føler seg piggere enn på lenge. – Jeg vil jo være med så lenge som mulig, så jeg tar K2 Vitamin Infinity for helsen så jeg kan fortsette å gjøre det jeg er glad i, sier han.

Kay Randen (77) er en aktiv mann. Han spiller boule sammen med vennene hjemme i Gullspång i Sverige, reiser og tar vare på både sin egen og naboens hage. Men det har ikke alltid vært slik.

– Tidligere kunne jeg ikke gå så langt. Jeg hadde plager i knærne mine og det ene benet var svakt. Da begynte jeg å lese om K2 Vitamin og ble interessert med en gang, sier Kay.

Til tross for at han har blitt eldre, så føler han seg yngre enn på lenge

I dag er situasjonen helt annerledes. Til tross for at han har blitt eldre, så føler han seg yngre enn på lenge.

– K2 har hjulpet meg mye. Jeg fryser ikke slik som jeg gjorde før. Nå kan jeg sykle og gå lange strekninger uten problemer. Jeg er snart 80 år gammel, men føler meg langt yngre, sier han.

K2 Vitamin Infinity bidrar til å opprettholde normal benbygning og normal blodlevring. Produktet inneholder også vitamin D, som bidrar til å opprettholde god muskelfunksjon og normale kalsiumnivåer i blodet, i tillegg til vitamin B1 som bidrar til normal hjertefunksjon.

Føler seg mye piggere

6 grunner til å ta vitamin K2, D3 og B1 i samme kapsel:
  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring
  • Vitamin B1 bidrar til å opprettholde normal hjertefunksjon
  • Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
  • Vitamin D bidrar til å støtte god muskelfunksjon
  • Vitamin D støtter immunsystemets normale funksjon

Ettersom Kay har merket stor forskjell på kroppen, overtalte han også sin kone, Kari Randen, til å teste vitaminet. Hun har hatt mye plager i bena.

– Etter at hun begynte med K2 Vitamin Infinity, føler hun seg piggere. Hun har mindre plager i kroppen, sier Kay.

Kay og Kari er opprinnelig fra Norge, men bosatt i Sverige. Det er først de senere årene at vitaminets positive egenskaper har begynt å få oppmerksomhet i nabolandet vårt.

– Folk man prater med kan være litt skeptiske, men da sier jeg “se på meg!”. De fleste tror at jeg er minst femten år yngre enn det jeg faktisk er. Man vil jo være med så lenge som mulig, og både Kari og jeg er i mye bedre form i dag enn tidligere. Jeg har blitt et annet menneske, fått livsgleden tilbake. Nå kan jeg gjøre det jeg vil, det er frihet det, sier Kay.