Gad Helge (48) har ikke lenger plager med blodårene

På grunn av en arvelig tilbøyelighet for dårlige blodårer, begynte Gad Helge Wehus på K2 Vitamin for to år siden. Nå viser det seg at kosttilskuddet, som bidrar til normal blodlevring, har hjulpet.

Taxisjåføren fra Øvrebø i Vennesla, er gift og har to barn på 17 og 20 år. Gad Helge trives godt bak rattet, og kjører også buss i tillegg til taxi. Etter å ha jobbet av og på som sjåfør de siste 25 årene, er det først de siste tre årene han har satset fullt på sjåførkarrieren.

– Det er et fantastisk yrke som jeg liker veldig godt. Det er trivelig å flytte på seg og føle at man er på sightseeing hele dagen. Jeg trives også godt når jeg prater med ulike mennesker, forteller han.

Begynte med K2 Vitamin

Kundecase - Gad Helge trives godt i jobben som taxisjåfør.

Gad Helge trives godt i jobben som taxisjåfør.

Etter at farfaren gikk bort av et hjerteinfarkt bare 56 år gammel og faren fikk et infarkt da han var 52 år, ble det klart for taxisjåføren at han var arvelig belastet for å oppleve det samme. Det er nå fem år siden.

– Jeg ble oppfordret til å ta en tur til legen og sjekke allmenntilstanden for min egen del, forteller han.

Og selv om 45-åringen ikke har hatt noen spesielle fysiske plager, viste undersøkelsen hos legen at det var oppstått kalkdannelser i blodårene.

– Jeg ble fortalt at jeg kunne bremse og stoppe utviklingen av dannelsene, men at jeg ikke ville bli kvitt problemet.

Jeg tenkte at dette måtte være noe for meg

Han ble deretter satt på kolesterolmedisin for å holde det i sjakk. For litt over to år siden kom han over informasjon om K2 Vitamin på nettet, som kan bidra til normal blodlevring. Kosttilskuddet inneholder i tillegg vitamin D som bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet.

– Jeg tenkte at dette måtte være noe for meg, sier Gad Helge.

Overraskende resultat på helsesjekk

Det er ikke mer enn to måneder siden han var hos legen for en ny og grundig helsesjekk med samme opplegg som sist; både ultralyd og sykkeltest. De nye resultatene overrasket alle – inkludert legen.

6 grunner til å ta vitamin K2 og D3 i samme kapsel:
  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring
  • Vitamin D bidrar til å opprettholde god benbygning
  • Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
  • Vitamin D bidrar til å støtte god muskelfunksjon
  • Vitamin D støtter immunsystemets normale funksjon

– Jeg fikk beskjed om at det ikke lenger var urenheter i blodårene. Nå vet jeg ikke hva slags effekt medisinene har hatt, men legen mente at det ikke hadde noe å si. Ettersom jeg ikke har gjort noe annet, er K2 Vitamin min eneste forklaring.

Legen kunne heller ikke finne noen god grunn til forbedringen, og mente at Gad Helge burde fortsette med kosttilskuddet. Verken pølsene eller hamburgerne han er så glad i, har hatt en negativ virkning på blodårene til 45-åringen.

– Jeg mener det er K2 som holder blodårene mine i sjakk, sier han.

Skal fortsette med K2 Vitamin

Gad Helge har delt sin positive erfaring med K2 Vitamin med de rundt seg. Han har ingen planer om å slutte med kapslene og ser frem til å ta nye tester hos legen om et par år for å se om tilstanden fortsatt er den samme.

– Ettersom jeg er arvelig belastet for oppbygning i blodårene vil jeg fortsette med K2 Vitamin i lang tid fremover. Det virker for meg, avslutter han med et smil.