Fascinert av forskningen bak K2-vitamin

Det var interessen for helse og forskning som førte til at Elisabeth Kongsrud (48) fra Lillehammer oppdaget K2 Vitamin Infinity. Hun ble overbevist av det hun leste om den gode effekten.

Elisabeth er en aktiv kvinne med mange baller i luften. Sammen med mannen sin driver hun blant annet Park Cafén i Lillehammer på det 26. året. Den populære kafeen ligger i Søndre Park og er først og fremst et sommersted. Det er da det er finest der, med plass til mange mennesker utendørs.

Med jobb, kafeen, trening, venner og familie er det mye som skjer, men 48-åringen ville ikke hatt det på noen annen måte.

– Jeg trives med å gjøre mye forskjellig, og kan ikke bare holde på med det samme hele tiden, forteller hun.

Det fascinerte meg og jeg tenkte wow – dette må være bra

Interessert i helse

Elisabeth har tidligere lest mye om østlig medisin, og kom på den måten over artikler om vitamin K2. Den mest kjente retten med høyest innhold av vitaminet er nemlig nattō, som knapt spises utenfor de østlige delene av Japan. Nattō består av fermenterte soyabønner, og sies å ha blitt oppdaget ved en tilfeldighet av japanske soldater allerede i 1080.

Det var den østlige forbindelsen som gjorde at Elisabeth fattet interesse for K2-vitamin, og satte seg inn i både forskningen bak og virkningen det har på kroppen.

– Det fascinerte meg og jeg tenkte wow – dette må være bra. I tillegg kjenner jeg til ulike eksempler fra virkeligheten med flere bekjente som kan fortelle om en god effekt av vitaminet, forteller hun.

Kundecase - Elisabeth gleder seg til å lage mye fint med keramikk igjen.

Elisabeth gleder seg til å lage mye fint med keramikk igjen.

Det var da hun selv bestemte seg for å begynne med K2 Vitamin Infinity.

Overbevist om effekten

48-åringen forteller at hun er frisk og rask, og at hun kun har hatt små plager. Det har ikke hindret henne mye fra å gjøre det hun vil, men det har likevel ført til at hun har trappet ned på arbeidet med hendene.

Det er nå fire år siden hun begynte med K2 Vitamin Infinity første gang, og Elisabeth har hele tiden drevet med systematisk trening av nakke, skuldre og rygg.

Jeg trodde ikke at bedringen jeg kjente bare kom av treningen, så da måtte det være K2

– Jeg trodde ikke at bedringen jeg kjente bare kom av treningen, så da måtte det være K2, sier hun.

For det er slik at vitamin K2 med vitamin D bidrar til å opprettholde en god og normal benbygning, samt å støtte en normal muskelfunksjon. Produktet inneholder også vitamin B1, som bidrar til normal hjertefunksjon. Selv om hun ikke merket noen umiddelbar forbedring, er hun overbevist om at det hadde hjulpet. Det ble tydelig da hun etter halvannet år gikk tom for K2 Vitamin Infinity.

– Det gikk en god stund før jeg begynte igjen, og da kom plagene rett og slett tilbake.

Gjenopptar gammel lidenskap

6 grunner til å ta vitamin K2, D3 og B1 i samme kapsel:
  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring
  • Vitamin B1 bidrar til å opprettholde normal hjertefunksjon
  • Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
  • Vitamin D bidrar til å støtte god muskelfunksjon
  • Vitamin D støtter immunsystemets normale funksjon

Til høsten skal hun endelig gjenoppta sin gamle lidenskap for keramikk. Det er gått hele 17 år siden sist hun drev aktivt med det.

– Jeg har tenkt til å sette meg bak dreieskiven igjen og det gleder jeg meg til. Før gikk det mye i bruksgjenstander og noe skulptur, så det gjenstår å se hva jeg kommer til å lage denne gang.

Elisabeth har derfor ingen planer om å slutte med vitaminet, som ikke bare bidrar til å opprettholde den normale benbygningen, men også god blodlevring.

– Jeg vil absolutt anbefale K2 Vitamin Infinity, avslutter hun.