Endelig kan Rune (62) trene skikkelig igjen

For 15 år siden fikk Rune Sørensen diabetes 2, en diagnose som sammen med en arvelig blodsykdom og to skiveprolapser i ryggen har gitt ham mange problemer opp gjennom årene.

Før han ble syk, var Rune en aktiv idrettsutøver. Han drev både med kroppsbygging og sykling. Trening var derfor en stor del av livet hans. På det meste syklet han 9000 kilometer på tre år. Det er langt.

Livsgnisten er tilbake

Rune var overbevist om at han aldri mer kunne trene skikkelig igjen, men for 7-8 måneder leste han om de positive effektene av K2-vitamin på nettet. Selv om han er skeptisk av natur, bestemte han seg for å gi det en sjanse. Noe han ikke angrer på i dag.

For meg ble K2 Vitamin den store endringen

– For meg er K2 Vitamin et vidundermiddel. Nå våkner jeg uten plager og gleder meg til å trene. Jeg kan fortsette å være aktiv, sier han.

Kundecase -

Føler seg 15 år yngre

Etter å ha brukt K2 Vitamin i litt over et halvt år, er Rune nå tilbake i treningshallen og på sykkelsetet. Han er også glad i å gå.

Han føler seg piggere enn på mange år, og fortalte nylig kona si at han føler seg 15 år yngre.

– Før kjørte jeg til og fra treningshallen. Nå går jeg heller, sier Rune.

Færre plager

6 grunner til å ta vitamin K2 og D3 i samme kapsel:
  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring
  • Vitamin D bidrar til å opprettholde god benbygning
  • Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
  • Vitamin D bidrar til å støtte god muskelfunksjon
  • Vitamin D støtter immunsystemets normale funksjon

Rune forteller at han også har hatt leddplager og at han frøs mye. Dette merker han ikke noe til lenger. Han merker heller ikke lenger at det verker i muskler etter trening, og han er overbevist om at det er K2 Vitamin som har gjort susen.

K2 vitamin bidrar til normal blodlevring og opprettholde normal beinbygning, mens vitamin D bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

I perioder kjører Rune taxi, og han kommer derfor i kontakt med mange mennesker. Alle passasjerene han har kjørt det siste halve året har fått høre om de positive effektene av K2 Vitamin.

– Jeg er en utadvent type, og jeg snakker om K2 Vitamin til så mange som mulig, ler han.

Rune har blitt fortalt av venner at han virker mye kvikkere og raskere i hodet. Noe han mener en bedre sirkulasjon er årsaken til. Han har også delt ut K2 Vitamin i vennekretsen.