– En ekstra forsikring for helsa

Erik Fische (61) vet at det er viktig å gjøre det man selv kan for å ta vare på hjerte- og karsystemet. En ekstra trygghetsfølelse får han med en fri kritisk helseforsikring.

Menneskekroppen er et fantastisk innviklet maskineri som er avhengig av at mange ting skal fungere uten store problemer, som blant annet hjerte- og karsystemet. Når det skal frakte blod med oksygen og næringsstoffer rundt om i hele kroppen, er det viktig med fri flyt gjennom årene.

Energien har gradvis kommet tilbake

Ifølge Folkehelseinstituttet er det en femtedel av befolkningen som i dag lever med en etablert tilstand relatert til hjerte- og karsystemet, eller har en risiko for en negativ utvikling.

Ofte kjenner man ikke på kroppen om det er noe galt på ferde, og det er derfor viktig å gjøre det man kan for å hindre den negative utviklingen. Holder du deg aktiv, spiser sunt og variert og stumper røyken, er mye gjort.

Har tatt K2 i flere år

God helse er viktig for Erik. I tillegg til å være aktiv, tar han også K2 Vitamin Infinity som en ekstra forsikring for helsa – noe han har snakket åpenhjertig om to ganger tidligere.

All forsikring er positivt

Da fortalte han at kroppen føltes i ulage, og at det en gang i tiden var slik at han gruet seg til å gå tur. Etter hvert som kroppen har spilt mer og mer på lag, og energien gradvis har kommet tilbake, er det i dag ingen grenser for hva han finner på.

Turer i friluft om sommeren, både til fots og på sykkel, og spennende skiopplevelser på både langrenn og alpint om vinteren, er bare noen av aktivitetene han holder seg ung med.

– Det er først når man slutter å drive med noe at man blir gammel, sier han.

Nå har Erik tatt K2 Vitamin Infinity i flere år, og en av årsakene til at han i det hele tatt valgte å begynne med tilskuddet var at han ville ta vare på hjerte- og karsystemet. Sammensetningen av vitamin K2, D3 og B1 i hver kapsel kan blant annet bidra til normal blodlevring, normale kalsiumnivåer i blodet og normal hjertefunksjon.

– Forsikringen vil være til god hjelp

6 grunner til å ta vitamin K2, D3 og B1 i samme kapsel:
  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring
  • Vitamin B1 bidrar til å opprettholde normal hjertefunksjon
  • Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
  • Vitamin D bidrar til å støtte god muskelfunksjon
  • Vitamin D støtter immunsystemets normale funksjon

Dersom du får konstatert en førstegangsdiagnose av noen utvalgte helsetilstander knyttet til hjerte- og karsystemet eller skjelettet, gir forsikringen en engangsutbetaling på 25 000 kroner. Den gjelder for alle abonnenter av K2 Vitamin Infinity, fra du mottar din andre pakke og så lenge du er aktiv kunde.

Når vi ringer for å spørre Erik om hva han synes om forsikringen, er han veldig positivt innstilt.

– All forsikring er positivt, og at man får denne inkludert sammen med produktet er bare bra, sier han med et smil.

Du bestemmer selv hva forsikringssummen skal brukes til. Enten du trenger litt ekstra å rutte med hvis du ikke kan dra på jobb, eller om du må dekke kostnader i forbindelse med behandlinger langt hjemmefra – så vil pengene gi litt frihet.

Utbetalingen er skattefri og gir deg muligheten til å bruke kreftene dine riktig, slik at du kan konsentrere deg om helsa.