Einar (72): – Når alt fungerer har du ingenting å klage på

Fallulykken som førte til et stygt brudd i ryggen, ble starten på en tung periode med mye ubehag for Einar Helgesen (72). I dag er bevegeligheten blitt mye bedre.

Det er fire år siden uhellet skjedde. Einar stod på en pall da han plutselig falt rett bakover og landet hardt på ryggen. Selv om fallhøyden ikke var mer enn 15 centimeter, skulle det ikke mer til før den ene ryggvirvelen knakk.

– Det var noen harde måneder i etterkant og det var et rent mareritt. Jeg hadde store problemer bare med å gå over stuegulvet, forteller han.

Han sliter også med at ryggvirvlene blir komprimert sammen. Dette er en vanlig tilstand blant eldre, særlig blant de med skjørt skjelett. Etter fallet krevde Einar å få målt bentettheten på en klinikk.

Som å slå på en bryter

Flere hundre tusen nordmenn sliter med ryggplager av ulike varianter, og vet derfor godt hvor slitsomt det kan være med en rygg som ikke fungerer som den skal. For Einar kom et positivt vendepunkt da han fikk reklame på K2 Vitamin Infinity i posten. Naturlig skeptiker som han er, måtte det litt overbevisning til før han bestemte seg for å prøve kosttilskuddet.

Kundecase - Einar trives godt med å sysle i hagen om sommeren.

Einar trives godt med å sysle i hagen om sommeren.

– Jeg kontaktet en av de som hadde uttalt seg, som fortalte om at det hadde funket så bra for henne. Hun mente jeg kunne bli mye bedre med K2 Vitamin Infinity og jeg valgte å teste det.

Det tok ikke lang tid før Einar selv begynte å merke effekten.

– Jeg oppdaget plutselig at jeg kunne begynne å bevege meg, forteller 72-åringen fornøyd.

Vitamin K2 bidrar nemlig til å opprettholde normal benbygning, mens vitamin D støtter en god muskelfunksjon. Produktet inneholder også vitamin B1, som bidrar til normal hjertefunksjon.

Fått flere til å prøve kosttilskuddet

Skjeve knokler i ryggsøylen har gjort Einar krokrygget, noe som gjør det tungt å stå litt bøyd.

– Ellers har jeg ingen problemer og gjør det jeg selv vil. Når du er 72 år og alt funker, har du ingenting å klage på. Men jeg er forsiktig med å løfte tunge ting.

Jeg kommer til å fortsette med K2 Vitamin så lenge det finnes

Det stopper ham likevel ikke fra å løfte 80-liters sekker med jord mens han sysler i drivhuset på sommerstid. Einar går tur av og til, og koser seg ellers mye hjemme med kona Laila. Han har også fått henne til å begynne med K2 Vitamin Infinity, mest for å forebygge plager i muskler og benbygning.

– Vi anbefaler K2 til alle som har en anelse om at de har plager. Om de vil prøve eller ikke får være opp til dem, sier han.

6 grunner til å ta vitamin K2, D3 og B1 i samme kapsel:
  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring
  • Vitamin B1 bidrar til å opprettholde normal hjertefunksjon
  • Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
  • Vitamin D bidrar til å støtte god muskelfunksjon
  • Vitamin D støtter immunsystemets normale funksjon

Har det veldig bra med K2 Vitamin

Ekteparet bor på Våg på Sandhornøya i Nordland – verdens fineste plass, ifølge 72-åringen. De to har ingen barn sammen, men har likevel en stor familie bestående av åtte barn til sammen, et kobbel av barnebarn og fire oldebarn. De nærmeste bor i Bodø, en times kjøretur unna.

Etter litt over tre år med K2 Vitamin Infinity setter Einar pris på at han nå føler seg mye mer oppegående enn på lenge.

– Jeg kan ikke si at jeg har fått et nytt liv, for jeg har jo et gammelt liv – men jeg har det veldig bra etter at jeg begynte med K2 Vitamin.

– Jeg kommer til å fortsette med K2 Vitamin Infinity så lenge det finnes og jeg får tak i det – uansett hva andre måtte mene, avslutter han med et smil.