– Det er godt å vite at helseforsikringen er der

Med viten om at godt voksne kvinner er i risikogruppen for benbrudd, synes Liv Karin Linnerud (70) det er fint at hun har en fri kritisk helseforsikring dersom uhellet først skulle være ute.

Selv om skjelettet ikke er noe Liv Karin tenker så mye over i hverdagen, så er hun fullstendig klar over at hun er i målgruppen for de som rammes oftest av uhell knyttet til det som er kroppens reisverk.

At jeg får forsikringen er en god bonus

Kvinner har nesten dobbelt så stor risiko for brudd som menn, og faktum er at norske kvinner over 50 år ligger på verdenstoppen i benbrudd.

– Jeg har ingen problemer med skjelettet som jeg vet om, men man vet jo aldri hva som kan skje, sier hun.

– Forsikringen er en god bonus

Liv Karin vet viktigheten av å ivareta en solid benbygning og vil gjerne ta vare på skjelettet. Det er derfor hun har abonnert på K2 Vitamin Infinity fast i flere år, for hver kapsel bidrar blant annet til å opprettholde normal benbygning og støtte god muskelfunksjon.

6 grunner til å ta vitamin K2 og D3 i samme kapsel:
  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring
  • Vitamin D bidrar til å opprettholde god benbygning
  • Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
  • Vitamin D bidrar til å støtte god muskelfunksjon
  • Vitamin D støtter immunsystemets normale funksjon

Nå som en kritisk helseforsikring er inkludert i abonnementet, kan hun føle seg ekstra trygg.

Forsikringen gir en engangsutbetaling på 25 000 kroner dersom du får konstatert en førstegangsdiagnose av noen helsetilstander knyttet til skjelettet eller hjerte- og karsystemet.

Den gjelder for alle abonnenter av K2 Vitamin Infinity, fra du mottar din andre pakke og så lenge du er aktiv kunde.

I tillegg til at forsikringen gir en ekstra økonomisk trygghet, synes Liv Karin det er positivt at hun ikke trengte å foreta seg noe.

Faktisk trenger hun ikke gjøre noe annet enn å fortsette med å ta K2 Vitamin Infinity, noe hun har gjort i flere år.

– Jeg tar jo allerede to kapsler om dagen, og det at jeg får forsikringen med i tillegg er en god bonus, smiler hun.

En driftig dame

Liv Karin er en av våre mest trofaste kunder, og har tatt K2 Vitamin Infinity fast i flere år. Hvis du drar kjensel på henne er det fordi hun har delt historien sin flere ganger, om at kroppen som før føltes tung og plagsom, nå henger med i det tempoet hun trives best med.

Det takker hun K2 Vitamin Infinity for, og hun har troen på sammensetningen av vitamin K2 og vitamin D i kapslene.

– Jeg anser meg selv som sterk. Alt føles helt supert, og det er så deilig, sier hun og ler.

Kommer aldri til å slutte med K2 Vitamin Infinity

Latteren er aldri langt unna når Liv Karin prater, og vi kan ikke si oss annet enn enig i påstanden om at hun er sterk. Særlig når hun forteller at hun har brukt en del tid i det siste på å bygge en hytte i skogen, ikke langt unna huset sitt. Materialene hun brukte kom fra en gammel låve.

– Det er en liten hytte uten strøm, og vi har nå sittet der med gløgg og kost oss skikkelig. I det siste har jeg også båret 70 20-kilos sekker med torv opp dit som jeg skal ha på taket.

Vi bøyer oss i støvet for drivkraften til Liv Karin. Hun fyller 71 år om ikke så lenge, og virker både sprekere og sterkere enn de fleste andre – også de som er mange år yngre. Hun forteller at hun aldri kommer til å slutte med K2 Vitamin Infinity.

Den blide damen satser på å beholde en velfungerende kropp i årene som kommer, slik at hun kan fortsette å gå fremtiden i møte med rak rygg og godt humør.