Anbefaler K2 Vitamin til alle med kroppslige plager

Marit Tislevoll Andersen (54) er overbevist om at K2 Vitamin har gitt henne en bedre livskvalitet. Det kunne hun bekrefte da vi besøkte den aktive damen hjemme på småbruket i Østfold.

6 grunner til å ta vitamin K2 og D3 i samme kapsel:
  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring
  • Vitamin D bidrar til å opprettholde god benbygning
  • Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
  • Vitamin D bidrar til å støtte god muskelfunksjon
  • Vitamin D støtter immunsystemets normale funksjon

Marit har i hele sitt voksne liv slitt med kroppen. Hos 54-åringen førte dette blant annet til at hun ikke kunne gå lenger enn noen få hundre meter før et sterkt ubehag i leggene hindret henne. I dag har ikke lenger Marit de samme plagene.

– Alt ble bedre etter at jeg begynte med K2 Vitamin, forteller den blide damen.

Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normale knokler og normal blodlevring, vitamin D bidrar til å opprettholde god muskelfunksjon og normale kalsiumnivåer i blodet.

Med både katt, kalkuner og høner løpende rundt på de grønne gresslettene er det naturligvis mye å holde tritt med. Ved å drive det idylliske stedet på gamlemåten, holder hun seg i aktivitet ute i de naturlige omgivelsene. Marit takker vitamintilskuddet for at hun nå kan drifte småbruket sitt uten nevneverdige plager.

Marit har tatt sin daglige dose K2 Vitamin i snart fire år, og har ingen planer om å slutte. Marit har fokus på å bevare sin gode helse og mener flere burde være mer opptatt av dette. Selv er hun overbevist om at K2 Vitamin er det som bidrar til hennes fysiske sunnhet.

– Jeg har funnet min helsefavoritt, bedyrer hun.