– K2 hjelper meg å holde kroppen i gang

At skuespiller Per Christian Ellefsen (66) liker å ha mye å gjøre på jobb, er det ingen tvil om. Privat er han også opptatt av å være aktiv, og mener at livet bare blir bedre med alderen – men innrømmer at det ikke kommer gratis.

Kundecase - – I dag er 66 år bare en mellomstasjon på veien til å bli gammel.

– I dag er 66 år bare en mellomstasjon på veien til å bli gammel.

Derfor tror han det er smart å ta K2 Vitamin Infinity, som inneholder de viktige vitaminene K2, D3 og B1.

Sammen bidrar disse til å opprettholde normal benbygningen, hjerte- og muskelfunksjon. Per Christian hiver i seg et par kapsler daglig.

– Det hjelper meg å holde kroppen i gang, samtidig som det bidrar til å opprettholde normal benbygning, sier han.

PER CHRISTIAN ELLEFSEN
  • Født 14. februar 1954.
  • Norsk teater- og filmskuespiller.
  • Fast ansatt ved Nationaltheatret siden 1997. Før dette jobbet han 16 år ved Oslo Nye Teater.
  • Kjent for sin rolletolkning som Elling, først på teateret, så i filmtriologien basert på bøkene til Ingvar Ambjørnsen.
  • Den første filmen Elling fra 2001 ble nominert til Oscar. Rollen ga Per Christian Ellefsen Nordisk Filmpris i 2002.
  • Han fikk Gullruten for beste mannlige skuespiller i TV-serien Soria Moria på NRK i 2001.

– Vi skal jo plutselig bli så gamle alle sammen. Da er det viktig å være i god form nettopp i denne siste delen av livet også, slik at man kan gjøre det man egentlig vil, så lenge man vil, fortsetter Per Christian.

Vi kunne ikke sagt oss mer enige. Selv har den folkekjære skuespilleren rukket å bli 66 år, noe som en gang ble regnet for å være gammelt. Nå er det ingen alder.

– I dag er 66 år bare en mellomstasjon på veien til å bli gammel, sier han med et glimt i øyet.

Per Christian tar det populære kosttilskuddet som et supplement til en sunn og aktiv livsstil. Han forteller at han har stor tro på K2-vitamin.

– Fysisk aktivitet og et sunt og variert kosthold er jo så viktig. Og husk, fysisk aktivitet kan være så mangt. Du trenger ikke nødvendigvis trene eller bestige fjelltopper hele tiden. Det kan holde lenge med en gåtur i rask gange.

Kjenner hvor viktig det er å ta vare på kroppen

Skuespilleren varierer mellom sykling, skiturer, skogsturer, jogging og yoga for å holde seg i form. I tillegg har han tro på at det er de daglige gjøremålene som gir resultater, og pisker for eksempel krem for hånd.

Kundecase - Per Christian med sin gamle Toyota Hiace 83.

Per Christian med sin gamle Toyota Hiace 83.

– Dessuten er det å arbeide som skuespiller alt annet enn stillesittende. Sånn sett er jeg heldig som får med meg mye aktivitet også på jobb.

Som 66-åring kjenner jeg på hvor viktig det er å ta vare på kroppen. Jeg vil at den skal virke i mange år fremover – og det skal jeg fortsette å jobbe for, avslutter Per Christian Ellefsen med et smil.