70 år gamle Bibbi er bonusbestemor hos barnefamilier

Bibbi Edebrant Johansson har levd et aktivt liv og alltid stilt opp for andre. Som 70-åring stiller hun nå opp som ”ekstrahjelp” hos to barnefamilier.

– De trenger hjelp med hverdagslogistikken og jeg har tid. Selv holder jeg meg i form ved å trene jevnlig på det lokale treningssenteret, riktig kosthold og vitamin K2, sier Bibbi.

Kundecase -

Bibbi Edebrant Johansson vokste opp utenfor Sundsvall i Sverige, i en familie der musikken var med fra første stund.

Allerede som fireåring fikk hun sitt første instrument, en sitar, som hun lærte seg å spille på. Etterhvert utvidet hun repertoaret med både gitar og piano.

– Jeg har alltid elsket musikk og dans. Det har aldri gitt meg ære og berømmelse, men desto mer glede gjennom hele livet, sier hun.

Nysgjerrig på livet

I løpet av hele livet har hun vært frivillig og tilknyttet kirken. Hun har vært aktiv i menighetsrådet, leder for konfirmantene og søndagsskolen. Spesielt sterke minner har hun fra frivillig arbeid med blant annet inkluderende jul for rusmisbrukere og bokkafeer. Hun har også arbeidet som engelsklærer og dekoratør på hotell.

6 grunner til å ta vitamin K2, D3 og B1 i samme kapsel:
  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring
  • Vitamin B1 bidrar til å opprettholde normal hjertefunksjon
  • Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
  • Vitamin D bidrar til å støtte god muskelfunksjon
  • Vitamin D støtter immunsystemets normale funksjon

– Man kan vel si at jeg er nysgjerrig på det meste!

Blir mer aktiv med årene

I dag lyser hun av energi og aktivitet når hun forteller om sitt liv som pensjonist. To eller tre ganger i uken prøver hun å trene på Friskis og Svettis. Et sunt kosthold med mye grønt og en daglig dose med K2-vitamin er viktig for henne.

K2 Vitamin Infinity inneholder vitamin K2, som hjelper med å beholde normal benbygning, vitamin D som støtter normal muskelfunksjon og vitamin B1 som bidrar til normal hjertefunksjon.

– Da jeg var yngre kjente jeg meg stivere på morgenen enn jeg gjør i dag. Jeg synes det var krevende å bøye meg, så jeg er glad for at det går den riktige veien jo eldre jeg blir, ler Bibbi.

Engasjert enslig kvinne

Nå lever hun singellivet og har bosatt seg i barndomshjemmet. Men hun er alt annet enn ensom. Foruten barn, barnebarn, slekt og venner som hun gjerne møter, engasjerer hun seg i å støtte to barnefamilier.

– Jeg vasker, stryker, rydder og baker – gjør rett og slett alt de ikke rekker å gjøre. I blant hjelper jeg til med å passe barna på ettermiddagen. Man kan nesten si at jeg har fått to nye familier takket være disse oppdragene. Det er utrolig spennende å følge med på hvordan barna vokser og utvikler seg. Som gammel husmor vet jeg hva som trengs og trives med oppgavene, sier hun.

Kundecase -

Helt sikkert er det i alle fall at dette settes enormt pris på av begge familiene.

Jobber på herberge

Helt nytt for Bibbi er at hun har tatt på seg en deltidsstilling på et herberge for hjemløse. Der jobber hun kvelder og netter.

– Jeg trives når jeg har flere jern i ilden. Men når jeg har tid for meg selv slapper jeg av med dans, kino og teater, forteller Bibbi.

Å være snill, vennlig og hjelpsom mot andre er viktig for at hun skal føle seg bra. God og næringsrik mat som svin og rotmos, i tillegg til K2-vitamin, er en naturlig del av hverdagskosten.

– Jeg må skynde meg. Jeg har jo også en egen hage å ta vare på med gressklipping, snømåking og alt annet, avslutter hun med en god latter.