Utnytter du alle muligheter hver dag?

Selv langt inn i pensjonisttilværelsen lar ikke våre ambassadører alderen sette en stopper for å bruke hver dag. Aud (86) og Eva (69) er to av dem som utnytter dagene til det fulle. Bli inspirert til hvordan du også kan gripe mulighetene livet byr på.

For noen kan pensjonisttilværelsen komme som et lite sjokk. Når man ikke lenger skal på jobb hver dag og samtidig har all verdens av tid, kan hverdagen plutselig føles litt tom. Kanskje vet du ikke hvordan du skal utnytte tiden? La deg inspirere av to av våre ambassadører for K2 Vitamin Infinity, som bruker hver dag – uavhengig av alder.

Damer med livsglede

En som virkelig vet å både bruke og nyte hverdagen, er Aud Maartmann (86) fra Oslo. Med en kalender full av aktiviteter, utstråler den driftige damen en livsglede som få andre. Aud har alltid noe å drive med, om det så er korøving, å være med venninner, på hytta med familien, på tur i skog og mark, bærplukking eller den faste svømmingen en gang i uken.

6 grunner til å ta vitamin K2, D3 og B1 i samme kapsel:
 • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
 • Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring
 • Vitamin B1 bidrar til å opprettholde normal hjertefunksjon
 • Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
 • Vitamin D bidrar til å støtte god muskelfunksjon
 • Vitamin D støtter immunsystemets normale funksjon

Alt dette, og sudoku, holder både kroppen og hjernen ung.

– Jeg kjeder meg aldri, og kaster meg over alle oppgaver jeg finner. Det er god trim for hjernen, sier hun om å løse sudoku.

I Drøbak bor oslokvinnen Eva Vige (69), en annen dame som også trives best med mye å gjøre. Og høyt tempo har hun planer om å beholde, selv om hun snart fyller 70 år. Eva, som er glad i å reise, danse og er utpreget sosial, bruker hverdagen til å gjøre det som holder henne lykkelig.

– Jeg gleder meg til hver dag jeg, uansett hva jeg skal gjøre. Når jeg legger meg om kvelden så gleder jeg meg til det jeg skal gjøre dagen etter, enten det er å jobbe videre i hagen eller vaske kjøkkenet, forteller den spreke damen.

Tips til hvordan du kan gripe dagen

Vet du ikke hva du skal fylle dine egne dager med? Vi har samlet noen tips:

 • Finn det som driver deg:
  Det er som pensjonist du faktisk har tid til å gjøre akkurat det du selv har lyst til. Både aktivitet og engasjement er viktig for både kropp og sjel, så finn det som gir deg glede og motivasjon til å bruke hver dag. Dyrk en hobby du allerede har, oppdag en ny eller bruk tiden til å fullføre drømmene dine.
 • Prøv nye ting:
  Har du ingen spesifikke interesser, kan du forsøke å teste ulike ting for å finne ut av hva du liker. Meld deg inn i et kor eller en turgruppe, eller gjør noe som gjør godt for både lokalsamfunnet og det sosiale – og meld deg som frivillig for en veldedig organisasjon. Mulighetene er uendelige!
 • La bekymringene ligge:
  Å bruke hver dag handler like mye om hva du gjør, som det å være til stede i øyeblikkene. Kos deg med det du gjør, mens du gjør det, og ikke bekymre deg for ting du skal gjøre senere, i morgen eller neste uke.
 • Sett deg ulike mål:
  Hva med å besøke eller invitere venner, tilbringe dagene utendørs eller sette deg ulike mål? Dette kan være å strikke eller hekle noe, lage keramikk, plante i hagen, lære et nytt språk, spille sjakk eller løse kryssord.

Bruk hver dag

Forutsetningen for det gode liv er å opprettholde god benhelse og støtte god muskelfunksjon, og inntak av K2 Vitamin Infinity med vitamin D, bidrar til nettopp dette. I tillegg vil vitamin B1 bidra til normal hjertefunksjon. Kosttilskuddet med MenaQ7-K2 vitamin kan vise til dokumenterte studier, som blant annet ligger til grunn for helsepåstanden godkjent av EFSA – Europas matsikkerhetsorgan.

Du blir den beste versjonen av deg selv ved å gjøre det som gjør deg lykkelig

Felles for de spreke damene Aud og Eva, er at de kombinerer den aktive hverdagen med K2 Vitamin Infinity. Eva tar kosttilskuddet fordi hun mener det er lurt å starte med forebygging for å holde på sin gode helse.

– Jeg er glad jeg startet med K2, for jeg har det så bra nå og det vil jeg fortsette med, avslutter hun.

La deg inspirere av Aud og Eva til å utnytte mulighetene som dukker opp hver eneste dag. De er flotte eksempler på at du ikke blir lykkelig av å være best i det du gjør, men at du blir den beste versjonen av deg selv ved å gjøre det som gjør deg lykkelig.

Publiserte artikler fra Pubmed