Stor interesse for K2 Vitamin

Mange interesserte medlemmer på Skullerud Sport Senter i Oslo møtte opp da treningssenteret nylig inviterte til et foredrag om den helsefremmende effekten av K2 Vitamin.

Tore Foss, som driver Skullerud Sport Senter sammen med sin kone Jorunn, oppdaget selv K2 Vitamin for litt over et halvt år siden. Det er han glad for i dag.

– Jeg ser positive resultater allerede og føler meg sterkere i skjelettet og bedre i ryggen. Jeg kan for eksempel sitte mye lenger på romaskinen og tråkke mer watt på spinningsykkelen over en lengre periode nå enn jeg kunne tidligere, sier han.

Fakta - Etter foredraget var flere interessert i å vite mer om K2 Vitamin.

Etter foredraget var flere interessert i å vite mer om K2 Vitamin.

Det var Tore selv som tok initiativet til å arrangere foredraget om K2 Vitamin som har gjort at han føler han tåler hard trening mye bedre enn på mange år.

Mange av hans 2.300 medlemmer på treningssenteret er godt oppe i årene og trenger derfor tilskudd av vitamin K2 for å redusere plager i skjelett og muskelr, og for å bidra til normal blodkoagulasjon. K2 vitamin bidrar til å opprettholde normal benbygning og vitamin D bidrar til normal muskelfunksjon.

– Jeg har allerede anbefalt K2 Vitamin til mange av medlemmene våre, så jeg tenkte det var interesse for å høre mer om produktet, sier Tore.

Jeg ser positive resultater allerede og føler meg sterkere i skjelettet og bedre i ryggen

Tilbakemeldingene han har fått fra medlemmene i etterkant av foredraget, som handlet om hvordan K2 Vitamin bidrar til en god benbygning og normal muskelfunksjon, er udelt positive.

– Foredraget vår så bra at jeg ønsker å arrangere det en gang til etter sommeren. Da med enda flere medlemmer tilstede.

Tilrettelagt for den eldre garde

Skullerud Sport Senter i Oslo er ikke som andre treningssentre. Her blir man virkelig tatt godt vare på. Tore leder mange treningstimer for de over 65 år, og det gjør han med stor innlevelse. Han tar i bruk både sang, dans og heiarop for å få de eldre til å gi alt de har på treningen.

Treningssenteret på Skullerud har topp moderne treningsapparater og utstyr. Her kan medlemmene boltre seg på hele 3.600 kvadratmeter. Senteret inneholder også fysioterapeuter, hud og fotpleie, og en egen frisørsalong.

Kombinasjonen av fysisk aktivitet og K2 Vitamin er helt perfekt for meg og flere av medlemmene våre

På fredager er det kaffe og så mange vafler du bare orker i caféen, som er et populært samlingssted for de rundt 600 pensjonistene som trener jevnlig på senteret.

6 grunner til å ta vitamin K2 og D3 i samme kapsel:
  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring
  • Vitamin D bidrar til å opprettholde god benbygning
  • Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
  • Vitamin D bidrar til å støtte god muskelfunksjon
  • Vitamin D støtter immunsystemets normale funksjon

– Vi er opptatt av at folk skal trives her. Det skal være gøy å komme hit og holde seg i aktivitet, sier han.

Trening og kosthold

Tore vet hva som skal til for å oppnå resultater. Han er to ganger verdensmester og flere ganger europamester i innendørs roing. Tre av verdensrekordene hans står fortsatt. Han er også norgesmester i tempo-sykling på landeveien. I tillegg til et godt tilrettelagt treningsopplegg for de eldre, gir han også medlemmene råd om kosthold.

– Kombinasjonen av fysisk aktivitet og K2 Vitamin er helt perfekt for meg og for stadig flere av medlemmene våre, sier Tore.