Forskning, dokumentasjon og effekt står alltid i fokus når vi gjør endringer. I K2 Vitamin Infinity har vi doblet doseringen av vitamin K2 i kapslene. Men den største nyheten er at vi nå har tilsatt vitamin B1 i den allerede gode miksen av vitamin K2 og D3. Dette er det beste K2 produktet på markedet. Vitamin B1 bidrar til normal hjertefunksjon.

Per Christian Ellefsen kunne ikke vært mer fornøyd bruker av K2 Vitamin Infinity

Fakta -

Nettopp derfor tror han det er smart å ta K2 Vitamin Infinity, som inneholder de viktige vitaminene K2, D3 og B1

Vitamin B1

Til nå har titusenvis av kvinner og menn valgt å bruke det originale K2 Vitamin. Det at produktet nå også inneholder vitamin B1 vil ha stor betydning for mange av disse, og for alle de som stadig oppdager kosttilskuddet..

Kombinasjonen bidrar til å opprettholde normal benbygning, muskel og hjertefunksjon

Visste du at vitamin B1 også kalles tiamin, eller at det var det første av B-vitaminene som ble oppdaget? Tiamin fungerer som hjelpemolekyler for å aktivere visse enzymer i kroppen.

Enzymer er proteinstofffer, og sikrer at kjemiske reaksjoner går som de skal. Vitaminet er blant annet nødvendig for kroppens energiomsetning og bidrar til en normal hjertefunksjon.

Husk å ta K2 Vitamin Infinity hver eneste dag, slik at kroppen får jevnlig tilførsel av vitaminene.

Oppdagelsen av vitamin K

Så langt tilbake som i 1929 oppdaget den danske biokjemikeren Henrik Damm vitamin K. Han fikk Nobelprisen i medisin for denne oppdagelsen i 1943.

Les historien til noen av våre fornøyd kunder

Fakta - Ole Andreas Gjefle

Ole Andreas Gjefle

Les historien hans

Fakta - Klara Kristin Yttervoll

Klara Kristin Yttervoll

Les historien hennes