K2 Vitamin Infinity inneholder de tre viktige vitaminene K2, D3 og B1 og er markedsleder på K2 vitamin i Norge. Produktet har vært på markedet siden 2004. Nå har vi ytterligere forbedret produktet gjennom å tilsette vitamin B1. Men mange vet fortsatt ikke virkningsområdene i kroppen.

Fakta -

Hvilke egenskaper har produktet

  • Vitamin K2 Bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin K2 Bidrar til normal blodlevring
  • Vitamin B1 Bidrar til å opprettholde normal hjertefunksjon
  • Vitamin D Bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
  • Vitamin D Bidrar til å støtte normal muskelfunksjon
  • Vitamin D Bidrar til å støtte immunsystemets normale funksjon

Produktet støtter immunsystemets normale funksjon. 

Immunsystemet ditt er kroppens forsvarssystem, men trenger likevel litt hjelp fra deg. For at immunsystemet skal fungere som normalt trenger det blant annet jevnlig tilførsel av vitamin D. Vitaminet D bidrar nemlig til å støtte immunforsvarets normale funksjon.

Tilsatt vitamin B1 som bidrar til normal hjertefunksjon

Tiamin fungerer som hjelpemolekyler for å aktivere visse enzymer i kroppen. Enzymer er proteinstoffer som sikrer at kjemiske reaksjoner går som de skal. Når vi spiser karbohydrater omdanner kroppen det til druesukker, eller glukose, som virker som drivstoff i kroppen. Og når druesukkeret forbrennes, oppstår energien vi trenger for å kunne vokse og fungere som normalt.

Kanskje aller viktigst er det at vitamin B1 bidrar til normal hjertefunksjon. Tiamin bidrar i tillegg til normal energiomsetning, til nervesystemets normale funksjon og til normal psykologisk funksjon.

Med normal hjertefunksjon vil hjertet kunne pumpe blod rundt i kroppen, slik at celler og vev kan motta oksygen og næringsstoffer.

Hvorfor Vitamin K2

Vitamin K2 ses i sammenheng med kroppens evne til å nyttiggjøre seg av kalsium, skjelettets viktigste byggsten. Vitaminet hjelper kroppen med å tilføre kalsium til skjelettet. Mosjon er det aller viktigste du kan gjøre for å vedlikeholde benbygningen din, i tillegg til å spise sunt og variert.

K2 vitamin infinity inneholder vitaminene K2,D3 og B1 som gir deg en trippel funksjon, suppler en sunn og aktiv livsstil med K2 Vitamin Infinity – det kommer du ikke til å angre på. Bestill i dag!

Les hva våre fornøyde kunder sier om produktet.