K2 Infinity lanserer en NYHET! Nå med tiamin

Vi finner stadig nye måter å forbedre K2 Vitamin Infinity på, fordi vi ønsker det beste for deg og din helse. Derfor inneholder produktet nå også vitamin B1. Og prisen? Den er som før!

Forskning, dokumentasjon og effekt står alltid i fokus når vi gjør endringer. For en tid tilbake valgte vi å doble doseringen av vitamin K2 i kapslene. Det var fordi forskning tydet på at kroppen kan ha nytte av opp mot 200 mikrogram K2-vitamin daglig for å oppnå en helseeffekt.

Det at vi nå har valgt å legge til vitamin B1 i den allerede gode miksen av vitamin K2 og D3, kommer av et ønske om å lage det beste produktet for kundene våre. For med vitamin B1 kommer K2 Vitamin Infinity også til gode for hjertefunksjonen din.

Men selv om vi har forbedret produktet, og du nå får tre viktige vitaminer i ett produkt, har vi ikke økt prisen. Den er fortsatt den samme.

Vitamin B1 har stor betydning

Til nå har titusenvis av kvinner og menn valgt å bruke det originale K2 Vitamin i sin jakt på en bedre helse. Det at produktet nå også inneholder vitamin B1 vil ha stor betydning for mange av disse, og for alle de som stadig oppdager kosttilskuddet.

Kombinasjonen vil bidra til å vedlikeholde benbygningen, muskel- og hjertefunksjonen

Visste du at vitamin B1 også kalles tiamin, eller at det var det første av B-vitaminene som ble oppdaget? Tiamin fungerer som hjelpemolekyler for å aktivere visse enzymer i kroppen.

Enzymer er proteinstofffer, og sikrer at kjemiske reaksjoner går som de skal. Vitaminet er blant annet nødvendig for kroppens energiomsetning og for en normal hjertefunksjon.

6 grunner til å ta vitamin K2, D3 og B1 i samme kapsel:
  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring
  • Vitamin B1 bidrar til å opprettholde normal hjertefunksjon
  • Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
  • Vitamin D bidrar til å støtte god muskelfunksjon
  • Vitamin D støtter immunsystemets normale funksjon

Kombinasjonen av vitamin K2, D3 og B1 vil bidra til å vedlikeholde benbygningen, muskel- og hjertefunksjonen. Disse viktige vitaminene jobber synergistisk og gir deg en trippel effekt.

Husk å ta K2 Vitamin Infinity hver eneste dag, slik at kroppen får jevnlig tilførsel av vitaminene.

Dokumentert effekt

Så langt tilbake som i 1929 oppdaget den danske biokjemikeren Henrik Damm vitamin K. Han fikk Nobelprisen i medisin for denne oppdagelsen i 1943.

Likevel er det først i nyere tid at man har kunnet påvise den helsebringende effekten av vitamin K2.