Ny og sterkere K2-vitamin til samme pris

Ny forskning tyder på at kroppen kan ha nytte av opp mot 200 mikrogram K2 vitamin daglig for å oppnå en helseeffekt. For å imøtekomme de nye forskningsresultatene, har vi nå mer enn doblet doseringen av K2 vitamin i våre kapsler.

Men selv om vi har økt doseringen av K2 vitamin fra 90 mikrogram per kapsel til dagens 200 mikrogram per kapsel, har vi ikke økt prisen. Den er fortsatt den samme som før.

Fakta -

Stor betydning

Til nå har tusenvis av kvinner og menn valgt å bruke det originale K2 Vitamin i sin jakt på en bedre helse.

Økt dosering vil ha stor betydning for mange av disse. Husk å ta K2 Vitamin hver eneste dag, selv om doseringen i kapslene nå er doblet.

Det er også nødvendig å gi det litt tid før du kan høste av de positive helseeffektene. Om du i stedet vil få i deg K2 vitamin via maten, må du spise mer av mat som inneholder K2 vitamin.

Dokumentert effekt

Så langt tilbake som i 1929 oppdaget den danske biokjemikeren Henrik Damm vitamin K. Han fikk Nobelprisen i medisin for denne oppdagelsen i 1943. Likevel er det først i nyere tid at man har kunnet påvise den helsebringende effekten av vitamin K2.

6 grunner til å ta vitamin K2 og D3 i samme kapsel:
  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring
  • Vitamin D bidrar til å opprettholde god benbygning
  • Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
  • Vitamin D bidrar til å støtte god muskelfunksjon
  • Vitamin D støtter immunsystemets normale funksjon

Det er i dag flere ulike produkter på markedet som inneholder K2 vitamin, men det er kun produkter som inneholder MenaQ7-K2 vitamin som kan vise til dokumentert effekt fra studier utført på mennesker.

Blant annet er det disse studiene som ligger til grunn når EFSA (EUs matsikkerhetsorgan) har godkjent helsepåstander for vitamin K2.

MenaQ7-K2 vitamin ble i 2015 hedret med NutrAwards prisen for beste kosttilskudd. Denne prisen blir i USA  ansett som helsekostbransjens “Oscar”. USA leder an innovasjon og utvikling innen feltet helsekost, og er verdens største marked for helsekostprodukter.

Den prestisjefylte utmerkelsen er en sterk bekreftelse på den vitenskapelige kvaliteten og betydningen av de publiserte 3-årige kliniske studiene, som dokumenterer positive resultater.