Med denne helseforsikringen trenger du ikke levere helseattest

Hva om du kan få en kritisk helseforsikring uten å foreta deg noe som helst? Som kunde hos oss får du inkludert helseforsikring til en verdi av 25 000 kroner i abonnementet ditt.

Det betyr at du slipper en ekstra tur til fastlegen for å være sikker på at det ikke feiler deg noe. Du trenger heller ikke fylle ut kompliserte skjemaer der du må oppgi eventuelle skader, diagnoser eller plager du har eller har hatt.

Forsikringen gir deg en ekstra økonomisk trygghet

Det eneste du trenger å gjøre er å abonnere på K2 Vitamin Infinity, og du er automatisk forsikret fra din andre pakke som du mottar i posten. Forsikringen gir deg en ekstra økonomisk trygghet når du trenger det som mest – nemlig hvis du blir rammet av noen utvalgte helsetilstander.

Da vil du motta en engangsutbetaling på 25 000 kroner, slik at du i en periode slipper økonomiske bekymringer og heller kan konsentrere deg om å bli bedre.

Ofte stilte spørsmål om forsikringen

6 grunner til å ta vitamin K2 og D3 i samme kapsel:
  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring
  • Vitamin D bidrar til å opprettholde god benbygning
  • Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
  • Vitamin D bidrar til å støtte god muskelfunksjon
  • Vitamin D støtter immunsystemets normale funksjon

Du har kanskje mange spørsmål knyttet til den kritiske helseforsikringen? Her får du svar på det de fleste lurer på:

Hvem kan få forsikringen?

Alle som abonnerer på K2 Vitamin Infinity blir automatisk forsikret etter andre leveranse. Tar du én kapsel om dagen betyr det i praksis at du er forsikret etter at du har tatt K2 i tre måneder, og når du mottar pakken som er for de neste tre månedene.

En ekstra gevinst er jo at vitaminene K2 og D3 , som er innholdet i kapslene, virker best ved jevnt inntak over tid.

Helseforsikringen varer så lenge du er aktiv kunde. Merk at den ikke gjelder dersom du er under 18 år eller over 80 år. Du må også være bosatt i Norge og medlem av norsk folketrygd for å bli inkludert i forsikringen.

Hva dekker forsikringen?

Forsikringen trer i kraft dersom du får en førstegangsdiagnose på noen utvalgte tilstander som er relatert til skjelettet eller hjerte- og karsystemet. Hvilke som gjelder finner du i informasjonsbrevet som medfølger pakken du mottar i posten. Du kan også få mer informasjon ved å ringe vår kundeservice på 236 88 555 (hverdager mellom kl. 08.00-16.00).

Hvordan bruker jeg forsikringen?

For å få rett til utbetalingen av de 25 000 kronene som er inkludert i forsikringen, tar du kontakt med oss og legger frem legeattesten med diagnosen.

Forsikringen er lik for alle

Forsikringen utbetales så fort som mulig, slik at du ikke skal bekymre deg for økonomien i en vanskelig tid.

Hva kan pengene brukes til?

Du bestemmer selv hva pengene skal brukes til. Kanskje du vil ha godt av å reise bort en tur eller kanskje du trenger litt ekstra midler en periode med redusert arbeidstid? Hva du velger er opp til deg, og det er ingen skatt på utbetalingen.

Med K2 Vitamin Infinity trenger altså ikke å foreta deg noe som helst eller oppgi helseopplysninger for å få en kritisk helseforsikring, den er inkludert i abonnementet ditt. Det innebærer at forsikringen er lik for alle.

Inntak av K2 Vitamin Infinity med vitamin D bidrar til å opprettholde en god benhelse og støtte god muskelfunksjon – rett og slett forutsetningen for det gode liv. Med helseforsikringen får du en trygghet med på kjøpet.