Kun 10 prosent nordmenn har helseforsikring

Er du en av dem? Sjansen er stor for at du svarer nei på det spørsmålet. Men har du tenkt over hvor viktig det faktisk er?

Vi forsikrer gjerne huset, innbo, bilen og reisene vi drar på, men kritisk helseforsikring er det ikke like mange som prioriterer.

Noe av grunnen kan være fordi det ikke er noe hyggelig å tenke på at det kan skje noe med oss eller noen vi er glad i.

Du er forsikret så lenge du er aktiv kunde

Men hva om noe skulle ramme deg slik at du eller en av dine nærmeste får behov for å ta fri fra jobb, eller du må booke fly og hotell et annet sted for en behandling?

Eller kanskje det blir nødvendig å gjøre noen tilpasninger i hjemmet.

Kritisk helseforsikring inkludert

Helsefakta

Vi i Norge er heldige som har et godt helsevesen som sørger for at vi blir godt ivaretatt dersom noe skulle ramme oss.

Men selv om alle har krav på helsehjelp når det trengs, er det likevel ikke gitt at økonomien blir ivaretatt på samme måte. En kritisk helseforsikring kan dekke noen kostnader som det offentlige kanskje ikke dekker.

Dersom du er kunde og fast abonnent av K2 Vitamin Infinity, får du en kritisk helseforsikring inkludert i abonnementet ditt etter andre leveranse.

Du trenger ikke levere en helseattest for at forsikringen skal gjelde deg, og du er forsikret så lenge du er aktiv kunde og abonnerer på K2 Vitamin Infinity.

Bruk kreftene dine riktig

6 grunner til å ta vitamin K2 og D3 i samme kapsel:
  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring
  • Vitamin D bidrar til å opprettholde god benbygning
  • Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
  • Vitamin D bidrar til å støtte god muskelfunksjon
  • Vitamin D støtter immunsystemets normale funksjon

Helseforsikringen innebærer utbetaling av et engangsbeløp på 25 000 kroner dersom du får en førstegangsdiagnose av noen utvalgte helsetilstander som gjelder hjerte- og karsystemet eller skjelettet.

En slik forsikring kan bidra til å lette en vanskelig situasjon etter at diagnosen er stilt.

Utbetalingen er skattefri, og for å ta del i forsikringen må du være bosatt i Norge, være medlem av norsk folketrygd og diagnosen må være konstatert av lege.

Du bestemmer selv hva pengene skal brukes til – uansett vil du slippe å bekymre deg for økonomien og heller bruke kreftene dine riktig.

Gjør som Liv Karin, Erik og mange andre

De fleste tar K2 Vitamin Infinity for å vedlikeholde viktige funksjoner i kroppen. Med vår kritiske helseforsikring blir det i alle fall én bekymring mindre.

Det er mange aktive kunder som omfattes av K2 Vitamin Infinity sin kritiske helseforsikring, og som er fornøyde med tryggheten de får med på kjøpet.

Les blant annet om hva Liv Karin og Erik sier om forsikringen.