K2 Vitamin i vinden som aldri før

Den tunge årstiden vi nå har entret, kan bli enda tyngre for mange som sliter i kulden, og har en redusert benhelse. Dessuten er det særlig på denne tiden av året at kroppen kan ha ekstra behov for tilskudd av visse vitaminer. Har du fått med deg hva andre sier om K2 Vitamin?

Det blir bare flere og flere som oppdager kosttilskuddet K2 Vitamin og som kan fortelle at de opplever ulike positive virkninger. Kundehistoriene er mange, men felles for dem alle er at de er glade for valget de har tatt om å ta K2 Vitamin hver dag.

Liv Karin Linnerud (68) fra Skiptvet, er så fornøyd med K2 Vitamin at hun har delt sine erfaringer to ganger. Hoftene og musklene er fine og helt uten ubehag, kroppen blir med på det hun vil.

– Jeg tror på K2 Vitamin og sier det til alle mine venner, forteller hun.

Liv Karin har også møtt skeptikere på veien, som slutter etter kort tid fordi de ikke merker noen effekt. Hun understreker derfor at man er nødt til å ha litt tålmodighet med produktet.

– Det er viktig å gi det tid, og jeg forteller dem at de bare må fortsette. Du kan ikke regne med at det virker med én gang, sier hun.

Hold ut vinteren med «solskinnsvitaminet»

Stadig flere nordmenn lærer mer om viktigheten av å få i seg tilstrekkelig med ulike vitaminer. Vitamin D, også kalt «solskinnsvitaminet», er for eksempel et vitamin som er viktig for optimalt opptak av kalsium, skjelettets viktigste byggesten. D-vitamin produseres av huden når den blir eksponert for sol, men ettersom det ikke alltid er så gode lysforhold her oppe i nord, får vi ikke nødvendigvis bygget opp et lager som vil holde vinteren gjennom.

Vitaminet spiller dessuten en rolle for immunforsvaret vårt, som vi uten tvil ønsker skal være robust når det både er kaldt og vått ute. Sesongen fører også til at mange ofte går rundt og er kalde, og fryser på hender og føtter.

6 grunner til å ta vitamin K2 og D3 i samme kapsel:
  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring
  • Vitamin D bidrar til å opprettholde god benbygning
  • Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
  • Vitamin D bidrar til å støtte god muskelfunksjon
  • Vitamin D støtter immunsystemets normale funksjon

Både en god benbygning, normal blodlevring og immunforsvarets normale funksjon er særlig vesentlige om vinteren, og med K2 Vitamin med vitamin D får du begge disse vitaminene i ett og samme produkt.

Gi K2 Vitamin en sjanse

Einar Helgesen (72), bosatt på Våg på Sandhornøya i Nordland, er også begeistret for kapslene, nettopp fordi de inneholder både vitamin K2 og D.

– Jeg har det veldig bra etter at jeg begynte med K2 Vitamin. Når du er 72 år og alt funker, har du ingenting å klage på, sier han.

K2 Vitamin er med andre ord i vinden som aldri før, og har du ikke gjort som Liv Karin og Einar, kan det være på tide å gi kosttilskuddet en sjanse. Gjør som dem og kombiner kosttilskuddet med en aktiv hverdag og et normalt sunt kosthold. Så kan du forhåpentligvis gå både denne og fremtidens vintere i møte med sterk kropp og motivasjon til å opprettholde den så lenge du har mulighet.