K2-vitamin setter nye salgsrekorder i USA

Etter massiv omtale i amerikanske medier har K2-vitamin raskt blitt et av de mest populære kosttilskudd over dammen. Kanskje ikke så rart når eksperter refererer til nyere forskning som viser at du kan leve 10 år lenger med et jevnlig inntak av vitamin K2.

Flere nyhetskanaler på TV i USA har intervjuet eksperter som alle snakker varmt om effekten av vitamin K2. De sier at K2-vitamin i dag er der hvor vitamin D var for 10 år siden. Med dette mener de at mange ennå ikke har fått med seg alle de positive helseeffektene som vitaminet kan gi oss.

Våre forfedre fikk nok K2-vitamin

6 grunner til å ta vitamin K2, D3 og B1 i samme kapsel:
  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring
  • Vitamin B1 bidrar til å opprettholde normal hjertefunksjon
  • Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
  • Vitamin D bidrar til å støtte god muskelfunksjon
  • Vitamin D støtter immunsystemets normale funksjon

Vi har i mange år fått innprentet av myndighetene at vi skal spise “5 om dagen”, fem varierte frukt og grønnsaker for å få i oss det daglige behovet av vitaminer og mineraler – i tillegg til viktigheten av å spise fisk minst 3 ganger i uken.

Fakta -

Våre forfedre spiste ofte mat som var gått ut på dato, eller hvor det hadde startet en fermenteringsprosess. De fikk derfor i seg nok K2-vitamin som finnes naturlig i fermentert mat. I dag kan vi enkelt velge å ta vitamin K2 som et kosttilskudd. Vitaminet som har høstet gode omtaler og en prestisjefylt pris.

Se video av TV-innslagene

Den amerikanske forskeren Christopher Speed forteller i se innslaget om K2-vitamin på den amerikanske TV-kanalen FOX 45 News om de positive effektene av K2-vitamin. Han ble også nylig intervjuet på Let’s Talk Live under et innslag med tittelen “10 år ekstra levetid”. Dette er bare to av utallige TV-innslag med flere eksperter.

Ønsker du å lese mer om K2-vitamin skrevet av andre, kan du for eksempel lese artikkelen Dette vitaminet gir økt forbrenning av fett i KK.