K2 Vitamin får god PR i svenske medier

Etter flere presseoppslag i svenske medier oppdager stadig flere av våre naboer i øst den helsebringende effekten av K2 vitamin.

6 grunner til å ta vitamin K2 og D3 i samme kapsel:
  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring
  • Vitamin D bidrar til å opprettholde god benbygning
  • Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
  • Vitamin D bidrar til å støtte god muskelfunksjon
  • Vitamin D støtter immunsystemets normale funksjon

Våre svenske kunder er imidlertid opptatt av dokumentasjon. De vil se håndfaste bevis på at produktet de kjøper fungerer slik vi sier. Derfor er vi glade for å kunne vise til publiserte kliniske studier utført på mennesker, som dokumenterer den positive effekten K2 Vitamin har på både benbygning og blodårer.

Like plager

Det er mange av de samme plagene som går igjen på begge sider av svenskegrensa. Det viser seg at også svenskene sliter med problematiske ledd, skjelett og blodårer. Typiske problemer som ofte dukker opp etter at vi passerer 50, hvis vi ikke har vært flinke nok til å forebygge problemene på forhånd.

Svenske ambassadører

Etter hvert som vi får stadig flere kunder i nabolandet, får vi også flere svenske ambassadører som deler sine historier om den positive effekten K2 Vitamin har hatt på deres helsetilstand, og at de endelig er kvitt problemer som de har slitt med i åresvis.

Flere svenske ambassadører deler sine historier om den positive effekten K2 Vitamin har hatt på deres helsetilstand

Presseoppslagene, som senest i den svenske ukeavisen Året Runt, er med på å øke interessen for og kunnskapen om K2 Vitamin i Sverige. Noe som igjen fører til at flere blir klar over hvor viktig dette vitaminet er for å opprettholde en god helse.

Mangel på K2 vitamin

Mens kroppens behov for både C og D vitaminer i stor grad blir dekket av et normalt nordisk kosthold, er ikke dette tilfelle med K2 vitamin – som først og fremst finnes i fermentert mat som for eksempel rakfisk eller surströmming. Matretter de færreste av oss spiser daglig. Det finnes K2 vitamin i andre matvarer også, men du må spise 16 kilo kjøtt, 240 gram gammelost, eller drikke 20 liter yoghurt hver dag for å få i deg dagsbehovet.

K2 Vitamin fra TG Montgomery inneholder både MenQ7-K2 vitamin og vitamin D

Supplement til kostholdet

Derfor er det lurt å ta K2 Vitamin i kapselform daglig som et supplement til kostholdet. Har du i tillegg en aktiv hverdag, gir du kroppen din de beste forutsetninger for god benbygning og fine blodårer.

Det finnes flere ulike produkter på markedet som inneholder K2 vitamin, men bare produkter som inneholder MenaQ7-K2 vitamin kan vise til dokumenterte kliniske studier utført på mennesker. K2 Vitamin fra TG Montgomery inneholder både MenQ7-K2 vitamin og vitamin D.