K2 Vitamin gir deg to vitaminer i ett produkt

K2 Vitamin er et anerkjent kosttilskudd der du får to viktige vitaminer i samme produkt: vitamin K2 og D. Effekten av kosttilskuddet fra MenaQ7-K2 vitamin viser til dokumenterte kliniske studier på mennesker, som blant annet ligger til grunn for de godkjente helsepåstander K2 Vitamin benytter.

6 grunner til å ta vitamin K2 og D3 i samme kapsel:
  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring
  • Vitamin D bidrar til å opprettholde god benbygning
  • Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
  • Vitamin D bidrar til å støtte god muskelfunksjon
  • Vitamin D støtter immunsystemets normale funksjon

Det finnes flere ulike typer K2-vitamin på markedet, men de beste K2-produktene inneholder også vitamin D – det ene fungerer nemlig ikke like bra uten den andre.

Vitamin D som kalles sol-vitaminet er viktig for flere funksjoner i kroppen, blant annet til å opprettholde en normal benbygning og bidrar til å støtte en god muskelfunksjon.

Med alderen er det naturlig at vi blir både stivere og stølere. Et sunt levesett hjelper oss til å komme oss gjennom en aktiv hverdag. Som et supplement til søvn, kosthold og aktivitet, kan du velge å ta tilskudd av vitaminer.

Viktig i vinterhalvåret

K2 Vitamin inneholder 10 mikrogram vitamin D3, som blant annet bidrar til å støtte immunsystemets normale funksjon, og bidrar til normalt kalsiumnivå i blodet. Det er først og fremst i vintermånedene vi har behov for påfyll av vitamin D.

NÅ – HALV PRIS I 3 MÅNEDER

Nå kan du bestille K2 Vitamin for tre måneder til halv pris.

Positivt bidrag til kroppen

I tillegg til vitamin D så inneholder kosttilskuddet K2 Vitamin også vitamin K2. K2 vitamin bidrar til å opprettholde normal benbygning og normal blodlevring. For å oppnå optimal effekt av K2 Vitamin bør kosttilskuddet brukes over en lengre periode.