Derfor er K2 Vitamin Infinity like viktig sommer som vinter

Vi håper du har vært så aktiv som mulig i sommer og at du vil møte resten av året i samme tempo. Fortsett derfor med den daglige dosen av K2 Vitamin Infinity med vitamin D – kosttilskuddet som bidrar til å opprettholde en normal muskelfunksjon når kroppen er som mest på farten.

Listen over alt vi ønsker å gjøre når den etterlengtede sommeren er her, den er lang. De lyse dagene gjør det lettere å være så mye ute som man kan og orker. Vi håper derfor at du har tatt deg tid til turer i solen, mosjon i det grønn og hagearbeid – ja, det du selv har hatt lyst til. Men du har vel ikke glemt å ta din daglige dose av K2 Vitamin Infinity ved siden av?

Forskjellen på vitamin D og K

Du har kanskje tenkt at du ikke trenger tilskudd av vitaminer om sommeren? Vi anbefaler det motsatte.

6 grunner til å ta vitamin K2 og D3 i samme kapsel:
  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring
  • Vitamin D bidrar til å opprettholde god benbygning
  • Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
  • Vitamin D bidrar til å støtte god muskelfunksjon
  • Vitamin D støtter immunsystemets normale funksjon

Det er vanlig å tro at kroppen danner de vitaminene vi trenger på en naturlig måte når vi er ute i solen. Det er sant når det gjelder vitamin D, men ikke for vitamin K, som er de to vitaminene i K2 Vitamin Infinity.

Kål, grønne grønnsaker og visse oljer er gode kilder til vitamin K1 (fyllokinon). K2 (menakinon) finnes først og fremst i kjøtt, lever, eggeplomme, meieriprodukter og fermentert mat. Mange velger å ta K2-vitamin som kosttilskudd, som for eksempel vår trofaste kunde Birgitta Ahlgren, 72 år, fra Dalarna:

– Daglig mosjon kombinert med et sunt kosthold gjør at jeg kan bake, gå og handle, og sist men ikke minst, være ute å gå med stavene mine. Som et tilskudd tar jeg K2 Vitamin Infinity, forteller den livsglade damen i en artikkel på vår svenske hjemmeside, www.k2vitamin.se.

Skjelettet vårt er viktig

K2-vitamin aktiverer et viktig protein i kroppen, osteokalsin, som bidrar til å opprettholde en normal benbygning ved å øke tilførselen av kalsium til skjelettet. Slik kan du forebygge brudd ved fall, noe som for øvrig ikke er så dumt dersom du har tenkt til å holde deg aktiv nå i høst.

K2 Vitamin Infinity hjelper meg å holde dampen oppe

Å belaste skjelettet gjennom fysisk aktivitet og samtidig sikre en god kalsiumtilførsel er viktig for å beholde normal benbygning. Disse temaene er viktige også for våre kunder, ikke minst for jegeren og friluftsmannen Leon Schiesewitz, 60 år gammel, fra Småland:

– For meg er det viktig å kunne være ute i skog og mark. K2 Vitamin Infinity er et tilskudd som hjelper meg å holde dampen oppe, sier Leon i en egen artikkel på vår svenske hjemmeside.

60 000 kunder

Ikke ta ferie fra K2 Vitamin Infinity og tenk at du kan starte opp igjen til høsten, men fortsett å ta din daglige dose som et tilskudd til en variert og næringsrik kost. Og sist, men ikke minst, vær så aktiv du kan. Til sammen har vi nå over 60 000 aktive kunder i både Norge og Sverige.

Les gjerne mer om oss og de ulike historiene på både den norske og den svenske siden.