6 gode grunner til å ta K2 Vitamin Infinity

K2 Vitamin Infinity inneholder de tre viktige vitaminene K2, D3 og B1. Visste du at disse kan bidra til å vedlikeholde sentrale funksjoner i kroppen?

Menneskekroppen trenger jevnlig tilførsel av vitaminer. Under finner du seks gode grunner til hvorfor det er smart å ta K2 Vitamin Infinity hver eneste dag.

1. Bidrar til å opprettholde normal benbygning

Vitamin K2 ses i sammenheng med kroppens evne til å nyttiggjøre seg av kalsium, skjelettets viktigste byggesten. Vitaminet hjelper nemlig kroppen med å tilføre kalsium til skjelettet.

Med normal benbygning mener vi at skjelettet ditt er sterkt nok til at du ikke opplever nevneverdige plager i hverdagen. Mosjon er det aller viktigste du kan gjøre for å vedlikeholde benbygningen din, i tillegg til å spise sunt og variert.

2. Bidrar til normal blodlevring

Blodlevring er det samme som koagulasjon, og er noe du sikkert har opplevd dersom du for eksempel har fått et lite kutt i fingeren. Uten blodets evne til å koagulere, vil det ikke stoppe å blø.

Her er det en balanse involvert. For selv om kroppen selv kan begrense og stoppe blødninger, skal samtidig ikke blodet levre seg mer enn nødvendig. Vitamin K2 er delaktig i denne prosessen og kan derfor bidra til normal blodlevring.

3. Bidrar til å opprettholde normal hjertefunksjon

Hjertet er kroppens viktigste muskel, og det gjelder å gjøre det man kan for å ta vare på det. Med normal hjertefunksjon mener vi at blodet ditt har sunne blodverdier. Da vil hjertet kunne pumpe blod rundt i kroppen, slik at celler og vev kan motta oksygen og næringsstoffer.

K2 Vitamin Infinity inneholder vitamin B1 (tiamin), som blant annet bidrar til normal hjertefunksjon.

4. Bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet

Vitamin D finnes i flere former. K2 Vitamin Infinity inneholder vitamin D3 (kolekalsiferol) – den samme formen som dannes i huden under soling. Du trenger likevel jevnlig tilførsel av vitamin D, blant annet for å kunne ta opp kalsium fra tarmen og for at kroppen skal utnytte seg av mineralet.

Vitamin D bidrar dessuten til normale kalsiumnivåer i blodet, som ligger mellom 2,10 og 2,60 mmol per liter blod.

5. Bidrar til å støtte god muskelfunksjon

Er du klar over at alle kroppens bevegelser utføres av muskler? De spiller derfor en viktig rolle i alle de dagligdagse gjøremålene dine. Gjør det du kan for å vedlikeholde musklene dine, som å sørge for fysisk aktivitet og inntak av både kalsium og vitamin D.

Det henger sammen med punktet over: For å sikre god muskelfunksjon må blodet ditt ha normale kalsiumverdier. Lave nivåer av vitamin D kan knyttes til svekket muskelkraft, og slik kan vitamin D bidra til å støtte normal muskelfunksjon.

6. Bidrar til å støtte immunsystemets normale funksjon

Immunsystemet ditt er verdens mest unike og intelligente forsvarssystem, men trenger likevel litt hjelp fra deg. For at immunsystemet skal fungere som normalt og beskytte kroppen mot “inntrengere”, trenger det blant annet jevnlig tilførsel av vitamin D. Vitaminet bidrar nemlig til å støtte immunforsvarets normale funksjon.

Gjør som så mange andre helsebevisste menn og kvinner i vårt langstrakte land, og suppler en sunn og aktiv livsstil med K2 Vitamin Infinity – det kommer du ikke til å angre på. Bestill i dag!