10 år med K2 Vitamin

Vi i TG Montgomery er både stolte og ydmyke over at vi i disse dager kan feire 10 år på markedet med kosttilskuddet K2 Vitamin. 150 000 kunder har kjøpt produktet vårt på disse 10 årene.

Vi var først ute her i Norge med K2 vitamin som kosttilskudd.

Dokumenterte studier

6 grunner til å ta vitamin K2 og D3 i samme kapsel:
  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring
  • Vitamin D bidrar til å opprettholde god benbygning
  • Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
  • Vitamin D bidrar til å støtte god muskelfunksjon
  • Vitamin D støtter immunsystemets normale funksjon

Vårt produkt K2 Vitamin Infinity inneholder MenaQ7-K2 vitamin og vitamin D3. Kosttilskuddet kan vise til dokumenterte kliniske studier, som blant annet ligger til grunn for helsepåstanden godkjent av EFSA – Europas matsikkerhetsorgan.

Økt dosering

I samråd med noen av verdens ledende forskere på området har vi økt doseringen av K2 vitamin til 200 mikrogram per kapsel. Dette for å sikre en optimal effekt for våre kunder.

En av forutsetningene for det gode liv, og det å kunne bruke hver dag aktivt, er å opprettholde en god benhelse og støtte god muskelfunksjon. Inntak av K2 Vitamin Infinity bidrar til nettopp dette. I tillegg bidrar K2 vitamin til normal blodlevring.

Vi gleder oss til de neste 10 årene

Stadig flere oppdager K2 Vitamin Infinity og hvilken innvirkning kosttilskuddet kan ha på hverdagen. Vi har nå over 60 000 fornøyde abonnenter som mottar K2 Vitamin Infinity hjem i postkassen hver tredje måned. En praktisk løsning som vi får gode tilbakemeldinger på.

Vi har bygget et nytt stort kundesenter, og vi gleder oss til å hjelpe enda flere mennesker til å kunne utnytte hver dag optimalt i årene som kommer. Vi lover å ikke hvile på laubærene, og skal fortsette med å utvikle produktet vårt kontinuerlig. Det føler vi at vi skylder kundene våre.

Vårt nye slagord “Bruk hver dag” er en oppfordring til å ta vare på alle mulighetene hver eneste dag byr på. Daglig inntak av K2 Vitamin Infinity, i kombinasjon med et sunt kosthold og fysisk aktivitet, er godt for både kropp og sjel.