Bruk hver dag

Vi vil at du skal kunne fortsette å utnytte alle mulighetene hver eneste dag byr på av opplevelser som beriker livet ditt, enten det bare er å gå en tur eller leke med barnebarna.

Dette er enklere å få til hvis du tar godt vare på kroppen din. Inntak av K2 Vitamin Infinity hver dag, i kombinasjon med fysisk aktivitet og sunn mat, er bra for både kropp og sjel. Kapslene med K2 Vitamin Infinity inneholder også vitamin D3. Allerede fra første kapsel setter vitaminene i gang prosesser i kroppen din, som bidrar til normal blodlevring og opprettholde god benbygning.

Med Bruk hver dag mener vi ikke bare at du skal huske å ta K2 Vitamin Infinity hver dag, men også at du skal bruke dagen til det du har lyst til å gjøre. Mulighetene ligger der, du må bare våge litt hver dag, leke litt hver dag, smile litt hver dag – rett og slett bruke hver dag.

Les også
Illustrasjonsbilde til sak-81

Ny og sterkere K2 Vitamin til samme pris

Ny forskning tyder på at kroppen kan ha nytte av opp mot 200 mikrogram K2 vitamin daglig for å oppnå en helseeffekt. For å imøtekomme de nye forskningsresultatene, har...