Illustrasjonsbilde til sak-176

Kundeopplevelser

Liv Karin (73) har alltid prosjekter på gang

På en liten høyde i terrenget i Skiptvet bor Liv Karin Linnerud i et sjarmerende hus med nesten to mål naturtomt rundt. Den spreke 73-åringen har alltid et prosjekt eller to gående.

K2 Vitamin pilleeske

Få 50% på første pakke! Betal kun 246,-*

*Gjelder i en begrenset tilbudsperiode. Prisen gjelder kun første pakke, deretter følger vanlige abonnementssatser. Les våre medlemsbetingelser.

Liv Karin har tatt to kapsler K2 Vitamin i syv år nå, og det har hun tenkt å fortsette med. Hun tenker tilbake på den tiden før hun begynte med vitaminet.

– På den tiden kjørte jeg en liten sportsbil, og jeg kom meg nesten ikke ut av den. Da jeg endelig fikk karret meg ut, måtte jeg stå der i noen minutter før jeg kunne gå over veien. Jeg var ikke myk nok i kroppen til den lille sportsbilen min, sier hun.

Hun forteller videre at det var flaut å ikke kunne gå, og at det var som om leddene ikke fulgte med.

Vendepunktet kom et par tre måneder etter at hun begynte å ta K2 Vitamin hver dag.

– Jeg husker jeg hadde besøk og reiste meg plutselig rett opp fra stolen for å lage kaffe. Det var helt sprøtt og en veldig deilig følelse. Jeg måtte faktisk ut i bilen for å prøve det samme der, sier hun og ler.

– Siden den gangen føler jeg at mine muskler og ledd spiller på lag.

Hun forteller også at vennene hennes raskt merket en stor forskjell på henne, og flere av dem som slet med lignende plager nå har begynt med K2 Vitamin de også.

– Jeg liker å jobbe mye fysisk, så jeg har ikke turt å slutte med K2 Vitamin. Jeg er veldig fornøyd med effekten, og føler meg myk og fin i kroppen, sier hun med et smil.

Kundeopplevelser - Liv Karin på enga utenfor Skiptvet

Liv Karin på enga utenfor Skiptvet

Har alltid noe å gjøre

Liv Karin sitter sjelden stille. Hun liker å bygge ting på tomta ved behov.

– For en tid tilbake fikk jeg hjelp til å bygge et eget spa i hagen med villmarkspanel fra min tantes hus i Asker som skulle rives, sier hun.

Her er det med andre ord ikke bare vanlig hagearbeid det går i.

Liv Karin er opprinnelig fra Asker, men har nå bodd i Skiptvet i mange år, og hun stortrives.

Hun har tidligere blant annet jobbet med interiør, så hun liker veldig godt å innrede det hun bygger opp.

– I taket over boblebadet henger det en stor utskåret buddha, forteller hun.

Hun har også bygd et lite hus på tunet med gress på taket av plank fra en gammel låve i Skiptvet som også skulle rives.

Da hun bygde sitt eget spa i hagen, måtte hun hugge ned noen trær. Det ble det så mye ved av at hun også måtte bygge noe å ha veden i, og bygde derfor et vedskjul også.

– Jeg er et gjenbruksmenneske og bygger ting etter hvert som jeg trenger det. Jeg reiser også mye rundt og henter ting som skal kastes, som for eksempel gamle vinduer, stoler og andre ting.

K2 Vitamin

  • K2 Vitamin inneholder de tre essensielle vitaminene K2, D3 og B1
  • Vi er det best dokumenterte K2 vitaminet som selges i Norge
  • K2 vitamin-MenaQ7 produseres naturidentisk, som sikrer at produktet inneholder 98% ren vitamin K2
  • I kostholdet får vi K2 fra fermenterte matvarer som bl.a. gammelost, muggost og rakfisk.

Opptatt av kosthold og mosjon

Liv Karin forteller at hun egentlig er opptatt av kosthold, men at hun ofte glemmer å spise.

– Når jeg holder på, så bare dytter jeg i meg det jeg finner. Jeg spiser mye frukt og grønt, og jeg går mange turer. Gjerne i fjellet om høsten. Da tar jeg alltid med flere venninner på hytta på Golsfjellet. Jeg elsker også å gå på ski om vinteren.

I tillegg svømmer hun fast i en hel time hver uke, selv om det har blitt mindre nå som svømmehallen har vært stengt. I normale tider reiser hun også flere ganger i året til Spania, hvor hun liker å gå lange turer langs strendene og svømme i havet.

– Det er deilig å kunne være i god form i en alder av 73 år. Her er det mange trapper opp til huset, og inne er det 27 trappetrinn. Men da tenker jeg at det er jo bare trim det også, sier hun og ler

– Jeg merker jo at jeg blir eldre, men det gjør vel alle. Samboeren min sier at jeg er sterkere enn ham. Jeg bærer blant annet opp jordsekkene på egenhånd. Jeg går også til og fra butikken i stedet for å kjøre bil. Det er god trim.

Liv Karin ble nylig oldemor. Fra før er hun bestemor til syv. Hun har aldri tid til å kjede seg.

– Jeg har hatt kjøkkenvinduet fullt av spirer og frø, så nå holder jeg på med å plante ute, sier hun.