Illustrasjonsbilde til sak-179

Kundeopplevelser

– Jeg føler meg sprekere enn på mange år

Inger Anita Eriksen (62) føler at livskvaliteten har forbedret seg etter at hun begynte med K2 Vitamin for litt over seks år siden. Før den tid slet hun mye med "vondter" i både ryggen, knærne og skuldrene.

K2 Vitamin pilleeske

Få 50% på første pakke! Betal kun 246,-*

*Gjelder i en begrenset tilbudsperiode. Prisen gjelder kun første pakke, deretter følger vanlige abonnementssatser. Les våre medlemsbetingelser.

– Det var min datter i Kristiansand som tipset meg om K2 Vitamin en gang jeg var nede på besøk. Jeg bestemte meg for å prøve selv, og følte etterhvert en klar forbedring, sier hun.

Det er kreativiteten som står i første rekke hos den spreke 62-åringen som bor i naturskjønne omgivelser i Saltdal. Hun har alltid noen prosjekter på gang og har aldri tid til å kjede seg.

– Jeg holder mye på med blomster, dessuten maler jeg litt og syr litt. I tillegg er jeg interiørkonsulent. Jeg er veldig glad i farger, sier hun med et smil.

Hun har også gravert en del på glass og laget nøkkelringer.

Tar nå K2 Vitamin regelmessig

Inger Anita er i dag nøye med å ta kapslene med K2 Vitamin på daglig basis. Tidligere hadde hun noen avbrekk med K2 Vitamin i perioder på tre uker, men det har hun sluttet med.

– I de periodene hvor jeg ikke tok K2 Vitamin følte jeg meg fortere sliten og ikke like myk i kroppen. Det ble imidlertid bedre da jeg begynte igjen.

Hun forteller at hun har lest seg godt opp på helseeffekten vitamin K2 kan gi, og at hun nå har enda større tro på produktet.

– Jeg har jo merket effekten selv. K2 Vitamin har blitt en naturlig del av livet mitt, i tillegg til et balansert kosthold da, sier hun.

Vil fortsette å kunne leke med barnebarna

Inger Anita har ti barnebarn, fem i nærheten, to i Kristiansand og tre i Bergen.

– Barnebarna er en veldig viktig del av livet mitt, og jeg vil være i stand til å både strikke til dem og leke med dem. Det er en av grunnene til at jeg tar K2 Vitamin, sier hun.

K2 Vitamin

  • K2 Vitamin inneholder de tre essensielle vitaminene K2, D3 og B1
  • Vi er det best dokumenterte K2 vitaminet som selges i Norge
  • K2 vitamin-MenaQ7 produseres naturidentisk, som sikrer at produktet inneholder 98% ren vitamin K2
  • I kostholdet får vi K2 fra fermenterte matvarer som bl.a. gammelost, muggost og rakfisk.

Alt blir enklere

Den kreative nordlendingen har hatt ulike leddplager i nesten hele sitt voksne liv. Hun er derfor glad for at hun ble tipset om å prøve K2 Vitamin.

– Når plagene blir borte, blir alt mye enklere og man føler seg bedre. Hele kroppen føles bedre og da blir hverdagen lettere, sier hun.

Inger Anita liker å holde kroppen i bevegelse og hun tilbringer mye tid ute. Hun er heller ikke redd for å prøve nye ting.

– Jeg har til og med prøvd paragliding. Jeg kommer nok ikke til å prøve det igjen, men jeg har gjort det, sier hun.

Det å ta K2 Vitamin som et naturlig tilskudd til kostholdet er noe hun kommer til å fortsette med regelmessig. Kroppen trenger det viktige vitaminet og det kan være en utfordring å få i seg nok vitamin K2 fra matvarer, da du må spise mer fermentert mat enn vi nordmenn er vant til.

– Jeg kommer ikke til å slutte med K2 Vitamin, avslutter hun.