Kundeopplevelser

Nå synes jeg faktisk at muskler og ledd samarbeider bedre

Ellen Kristine Sausjord fra Oslo lever et travelt liv som forretningskvinne og alenemor. – Da er tiden knapp og det optimale kostholdet gjerne uteblir fra hverdagen, sier hun. - For meg er det mye lettere å ta et vitamintilskudd slik at jeg vet at jeg får i meg det jeg skal ha av vitamin K2, D3 og B1 forteller Ellen Kristine.

Illustrasjonsbilde til sak-900

Ellen Kristine (56) forteller om sin erfaring med bruk av K2 Vitamin.

K2 Vitamin pilleeske

Få 50% på første pakke! Betal kun 246,-*

*Gjelder i en begrenset tilbudsperiode. Prisen gjelder kun første pakke, deretter følger vanlige abonnementssatser. Les våre medlemsbetingelser.

– Jeg vet at det er mulig å få i seg dette via kosten, men jeg har lest om hvilke matvarer som er rikest på vitamin K2, og for meg er det lite aktuelt å stå å fermentere, sier hun lattermildt.

Det er nemlig slik at en av de matvarene som har høyest innhold av vitamin K2, er natto – fermentert soya. En rett det spises lite av i et typisk norsk kosthold.

Kundeopplevelser -

Fysisk yrke

– I dag har jeg en jobb i et fysisk krevende yrke. I tillegg har jeg en liten bedrift som jeg driver hjemmefra, forteller hun. I tillegg er kvinnen, som opprinnelig kommer fra Haugesund, alenemor til tre barn. De to eldste har riktignok forlatt redet, mens den yngste fremdeles bor hjemme hos henne på Bislett i Oslo.

Men med et fysisk yrke, og mange baller i luften, er det dessverre ikke fritt for litt småplager her og der.

Angrer ikke

– Til tross for at jeg trener og er aktiv, har jeg opplevd at kroppen krangler. Spesielt fingrene, knærne og ryggen har til tider vært plagsomme.

– Det var på grunn av disse irriterende plagene jeg kom over en artikkel om vitamin K2. Jeg tenkte at jeg hadde lite å tape, og at kroppen sikkert hadde godt av litt ekstra vitaminer uansett, sier hun.

Og at hun testet det ut, angrer hun ikke på i dag.

– Nå synes jeg faktisk muskler og ledd samarbeider mye bedre. Om det er K2 Vitamin som har gjort det, er jeg nesten sikker på.

Uansett synes jeg at jeg er alt for ung til å ha en kranglete kropp, så jeg skal fortsette med både trening og vitamintilskudd, smiler den aktive damen.

K2 Vitamin

  • K2 Vitamin inneholder de tre essensielle vitaminene K2, D3 og B1
  • Vi er det best dokumenterte K2 vitaminet som selges i Norge
  • K2 vitamin-MenaQ7 produseres naturidentisk, som sikrer at produktet inneholder 98% ren vitamin K2
  • I kostholdet får vi K2 fra fermenterte matvarer som bl.a. gammelost, muggost og rakfisk.