Illustrasjonsbilde til sak-701

Kundeopplevelser

Wenche bruker K2 Vitamin som sin egen «helseforsikring»

Ungdomsskolelæreren Wenche Hauge (61) har alltid vært en aktiv og sprek dame, men de siste årene har hun merket at hun må gi litt ekstra for å henge med.

K2 Vitamin pilleeske

Få 50% på første pakke! Betal kun 199,-*

*Gjelder i en begrenset tilbudsperiode. Prisen gjelder kun første pakke, deretter følger vanlige abonnementssatser. Les våre medlemsbetingelser.

– Jeg elsker naturopplevelser og friluft, og går mye på ski på vinteren. Om sommeren blir det jogging, sykling og tennis, forklarer læreren som underviser i både norsk, fransk og samfunnsfag.

Wenche kommer opprinnelig fra Bergen, men har bodd i Oslo de siste 40 årene. Til tross for at hun trener mer enn gjennomsnittet, har hun de siste årene lagt merke til at kroppen ikke henger helt med.

Kundeopplevelser -

Tenker forebyggende

– Jeg har vært mer stiv og støl, og kjent at kroppen har brukt lengre tid på å restituere seg. Jeg har til tider også slitt med mindre energi.

Gjennom noen venner fikk Wenche høre om K2 Vitamin Infinity. Med tanke på at vitamin K2 med D-vitamin kan hjelpe mot stive og ømme muskler og ledd, og at hun hadde lest at vitamin D3 også kan gi mer energi, fant hun raskt ut at dette var noe hun ville prøve.

– Jeg er opptatt av å tenke forebyggende. I min jobb er det viktig å henge med i svingene, og å ha en god fysisk helse. Dessuten ønsker jeg å være en sprek mor og bestemor i mange år fremover, forteller hun.

Og at K2 vitamin Infinty kommer til å være en del av forebyggingen og kostholdet, er det liten tvil om.

K2 vitamin

  • K2 Vitamin inneholder de tre essensielle vitaminene K2, D3 og B1
  • Vi er det best dokumenterte K2 vitaminet som selges i Norge
  • K2 vitamin-MenaQ7 produseres naturidentisk, som sikrer at produktet inneholder 98% ren vitamin K2
  • I kostholdet får vi K2 fra fermenterte matvarer som bl.a. gammelost, muggost og rakfisk

Fikk mer pepp med en gang

– Jeg merket endring i kroppen min nesten med en gang. Etter et par måneders tid ble muskler og ledd også mindre stive og støle, og kroppen hentet seg lettere inn etter trening.

– Det er helt klart at vitamin K2 og D3 har vært bra for kroppen min – dette har blitt min egen «helseforsikring»!

K2 Vitamin Infinity er Norges vitamintilskudd, nå kan du få ny lanseringen med vitamin B1 til kun 199 kr,-