K2 Vitamin

K2 vitamin er et av Norges mest brukte kosttilskudd, hos oss er du trygg på at du gjør et godt valg.

K2 Vitamin er et norskprodusert kosttilskudd med med de viktige vitaminene K2, D3 og B1

Illustrasjonsbilde til sak-401

K2 Vitamin pilleeske

Få 50% på første pakke! Betal kun 246,-*

*Gjelder i en begrenset tilbudsperiode. Prisen gjelder kun første pakke, deretter følger vanlige abonnementssatser. Les våre medlemsbetingelser.

K2 Vitamin inneholder de tre viktige vitaminene K2, D3 og B1 og er markedsleder på K2 vitamin i Norge. Nå har vi ytterligere forbedret produktet gjennom å tilsette vitamin B1. Men mange vet ikke virkningsområdene i kroppen!

Vitamin K er kofaktor for et enzym som produserer koagulasjonsfaktorer, som trengs for at blodet skal stivne (levre seg) som normalt. Vitamin K spiller også en viktig rolle i beinmetabolismen

Tilsatt vitamin B1 (Tiamin) som bidrar til normal hjertefunksjon

Tiamin fungerer som hjelpemolekyler for å aktivere visse enzymer i kroppen. Enzymer er proteinstoffer som sikrer at kjemiske reaksjoner går som de skal. Når vi spiser karbohydrater omdanner kroppen det til druesukker, eller glukose, som virker som drivstoff i kroppen. Og når druesukkeret forbrennes, oppstår energien vi trenger for å kunne vokse og fungere som normalt.

Kanskje aller viktigst er det at vitamin B1 bidrar til normal hjertefunksjon. Tiamin bidrar i tillegg til normal energiomsetning, til nervesystemets normale funksjon og til normal psykologisk funksjon.

Med normal hjertefunksjon vil hjertet kunne pumpe blod rundt i kroppen, slik at celler og vev kan motta oksygen og næringsstoffer.

Helsepåstander godkjent av norske myndigheter

  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin B1 bidrar til normal hjertefunksjon
  • Vitamin D3 bidrar til å støtte normal muskelfunksjon
  • Vitamin D3 støtter immunsystemets normale funksjon

Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning, skjelett

Vitamin K2 ses i sammenheng med kroppens evne til å nyttiggjøre seg av kalsium, skjelettets viktigste byggsten. Vitaminet hjelper kroppen med å tilføre kalsium til skjelettet.

Vitaminet er faktisk svært viktig for blant annet blodets evne til å koagulere. Det oppdaget den danske forskeren Henrik Dam på 1930-tallet, Dette fikk  han senere en nobelpris for. I samme runde ga han også vitaminet navnet – K for «koagulasjon»

Produktet støtter immunsystemets normale funksjon

Immunsystemet ditt er kroppens forsvarssystem, men trenger likevel litt hjelp fra deg. For at immunsystemet skal fungere som normalt trenger det blant annet jevnlig tilførsel av vitamin D. Vitaminet D bidrar nemlig til å støtte immunforsvarets normale funksjon.

K2 vitamin infinity inneholder vitaminene K2,D3 og B1 som gir deg en trippel funksjon.

Kilder til vitamin K2

Vitamin K2 dannes av bakterier i tarmen, men i små mengder. Matvarer som er rike på vitamin K2 er fermentert og modnet mat som gammelost og rakfisk. Vitamin K2 finnes også i kyllinglever, klippfisk og smør fra kyr som har gresset tre til seks måneder per år. En er som er svært rik på vitamin K2 er «natto», som er gjærede soyabønner.

Bestill i dag

Råd og veiledning om tilskudd av vitamin K2:

Personer som bruker det blodfortynnende legemiddelet Marevan (warfarin) bør konsultere lege før bruk av K2-vitamin.

Det finnes ingen offisielle norske anbefalinger om inntak av vitamin K2, K2 Vitamin inneholder 200 ug og er sterkest på markedet.