K2 Vitamin

Hvorfor velger mange å ta K2 Vitamin daglig?

K2 Vitamin er et norskprodusert kosttilskudd som inneholder de viktige vitaminene K2, D3 og B1. Nå har vi ytterligere forbedret produktet gjennom å tilsette vitamin B1, men mange vet ikke virkningsområdene i kroppen! Er du nysgjerrig på din biologiske alder? Ta testen nederst i artikkelen.

Illustrasjonsbilde til sak-404

K2 Vitamin pilleeske

Få 50% på første pakke! Betal kun 246,-*

*Gjelder i en begrenset tilbudsperiode. Prisen gjelder kun første pakke, deretter følger vanlige abonnementssatser. Les våre medlemsbetingelser.

Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning

Vitamin K2 ses i sammenheng med kroppens evne til å nyttiggjøre seg av kalsium, skjelettets viktigste byggesten. Vitaminet hjelper kroppen med å tilføre kalsium til skjelettet.

Vitaminet er faktisk svært viktig for blant annet blodets evne til å koagulere. Det oppdaget den danske forskeren Henrik Dam på 1930-tallet, dette fikk han senere en nobelpris for. I samme runde ga han også vitaminet navnet – K for «koagulasjon».

Produktet støtter immunsystemets normale funksjon.

Immunsystemet ditt er kroppens forsvarssystem, men trenger likevel litt hjelp fra deg. For at immunsystemet skal fungere som normalt trenger det blant annet jevnlig tilførsel av vitamin D. Vitaminet D bidrar nemlig til å støtte immunforsvarets normale funksjon.

Tilsatt vitamin B1 som bidrar til normal hjertefunksjon

Tiamin fungerer som hjelpemolekyler for å aktivere visse enzymer i kroppen. Enzymer er proteinstoffer som sikrer at kjemiske reaksjoner går som de skal. Når vi spiser karbohydrater omdanner kroppen det til druesukker, eller glukose, som virker som drivstoff i kroppen. Og når druesukkeret forbrennes, oppstår energien vi trenger for å kunne vokse og fungere som normalt.

Kanskje aller viktigst er det at vitamin B1 bidrar til normal hjertefunksjon. Tiamin bidrar i tillegg til normal energiomsetning, til nervesystemets normale funksjon og til normal psykologisk funksjon.

Med normal hjertefunksjon vil hjertet kunne pumpe blod rundt i kroppen, slik at celler og vev kan motta oksygen og næringsstoffer.

Helsepåstander godkjent av norske myndigheter

  • Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
  • Vitamin B1 bidrar til normal hjertefunksjon
  • Vitamin D3 bidrar til å støtte normal muskelfunksjon
  • Vitamin D3 støtter immunsystemets normale funksjon

Gjør som 200.000 andre nordmenn – bestill nå og få 3 måneders forbruk til 60 % rabatt!

Bestill i dag

Anbefalt dosering:

En kapsel daglig er et godt utgangspunkt. Vår K2 Vitamin inneholder MenaQ7-vitamin K2 av høy kvalitet, som produseres av NattoPharma, et norsk biotekselskap.

Personer som bruker blodfortynnende medisin, bør konsultere lege før bruk av K2-vitamin.

Test din biologiske alder før og etter du bruk av K2 Vitamin

Fremgangsmåte
Testen brukes av forskere for å finne biologisk alder på mennesker.

K2 Vitamin - Hvor lenge klarer du å balansere?

Hvor lenge klarer du å balansere?

Lukk øynene, og stå på ett bein.

Du kan gjerne bruke armene til å holde balansen, men du får ikke flytte foten du står på.

Ta tiden med stoppeklokken på mobilen.  Gjennomsnitt av tre forsøk er resultatet ditt.

K2 Vitamin - Hva ble din biologiske alder?

Hva ble din biologiske alder?

Biologisk alder er først og fremst knyttet til funksjonsevne.

En av fordelene med balanse-testen, særlig med lukkede øyne, er at den er sensitiv også i yngre aldersgrupper. Balansen begynner å avta i 30-40 års alderen.

Ta balansetesten før du begynner med tilskudd av K2 vitamin infinity og noter ned ditt resultat.  Begynn med daglig tilskudd og ta testen på nytt etter 4 uker. Kanskje du blir positivt overrasket