Illustrasjonsbilde til sak-174

K2 Vitamin

6 gode grunner til å ta K2 Vitamin

K2 Vitamin Infinity inneholder de tre viktige vitaminene K2, D3 og B1.

K2 Vitamin pilleeske

Få 50% på første pakke! Betal kun 246,-*

*Gjelder i en begrenset tilbudsperiode. Prisen gjelder kun første pakke, deretter følger vanlige abonnementssatser. Les våre medlemsbetingelser.

Menneskekroppen trenger jevnlig tilførsel av vitaminer. Under finner du seks gode grunner til hvorfor det er smart å ta K2 Vitamin hver eneste dag.

1. Bidrar til å opprettholde normal benbygning

Vitamin K2 ses i sammenheng med kroppens evne til å nyttiggjøre seg av kalsium, skjelettets viktigste bygg sten. Vitaminet hjelper nemlig kroppen med å tilføre kalsium til skjelettet. Mosjon er det aller viktigste du kan gjøre for å vedlikeholde benbygningen din, i tillegg til å spise sunt og variert.

2. Bidrar til normal blodlevring

Blodlevring er det samme som koagulasjon, og er noe du sikkert har opplevd dersom du for eksempel har fått et kutt i fingeren. Uten blodets evne til å koagulere, vil det ikke stoppe å blø. Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring.

3. Bidrar til å opprettholde normal hjertefunksjon

Hjertet er kroppens viktigste muskel, og det gjelder å ta vare på det. Med normal hjertefunksjon vil hjertet kunne pumpe blod rundt i kroppen, slik at celler og vev kan motta oksygen og næringsstoffer.

K2 Vitamin inneholder vitamin B1 (tiamin), som blant annet bidrar til normal hjertefunksjon.

4. Bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet

Vitamin D finnes i flere former. K2 Vitamin inneholder vitamin D3 (kolekalsiferol) – den samme formen som dannes i huden under soling. Du trenger likevel jevnlig tilførsel av vitamin D, blant annet for å kunne ta opp kalsium fra tarmen og for at kroppen skal utnytte seg av mineralet.

Vitamin D bidrar dessuten til normale kalsiumnivåer i blodet.

5. Bidrar til å støtte normal muskelfunksjon

Alle kroppens bevegelser utføres av muskler? De spiller derfor en viktig rolle i alle de dagligdagse gjøremålene dine. Gjør det du kan for å vedlikeholde musklene dine, som å sørge for fysisk aktivitet og inntak av både kalsium og vitamin D.

Vitamin D bidrar til å støtte normal muskelfunksjon.

6. Bidrar til å støtte immunsystemets normale funksjon

Immunsystemet ditt er verdens mest unike forsvarssystem, men trenger likevel litt hjelp fra deg. For at immunsystemet skal fungere som normalt trenger det blant annet jevnlig tilførsel av vitamin D. Vitaminet D bidrar nemlig til å støtte immunforsvarets normale funksjon.

Gjør som så mange andre helsebevisste menn og kvinner i vårt langstrakte land, og suppler en sunn og aktiv livsstil med K2 Vitamin – det kommer du ikke til å angre på. Bestill i dag!